Filminspelning #BurnItUp

I söndags gjorde jag en så himla kul grej!

Kulturnatten närmar sig i stan vilket gör att många av mina dansvänner håller på med olika projekt inför detta. Min vän Jennifer drog för några veckor sedan ihop oss i The Aces och några tjejer till för att lära oss en koreografi som vi skulle filma och publicera under Kulturnatten! I söndags filmade vi alltså in detta.

Vi har repat nu i några veckor till Jennifers koreografi till Burn It Up- Janet Jackson ft. Missy Elliot, och det är en typ av feminine vibe-och whacking-koreografi! Jag tycker den är hur rolig som helst, och eftersom jag inte kört så mycket whacking har det varit roligt att testa.

Vi fick själva välja hår och smink, så jag valde lite vanlig showsmink, men med en rödare ton i ögonskuggan för att matcha kläderna. Eftersom vi skulle vara ute satte jag även upp håret då det blåste väldigt mycket, haha. Vi hade svart som bas på våra kläder, och så hade Jennifer gjort jättecoola "accessoarer" med fransar i gult och orange. Alla hade olika, t.ex på axlar, runt midjan o.s.v, och jag hade en runt halsen som hängde ned framtill. Tror det blev jättecoolt på film med alla tillsammans!

Inspelningsplatsen var en plats bakom resecentrum, vid några gamla tågspår! Verkligen jättecoolt! Det blåste otroligt mycket vilket gjorde ögonen ganska ansträngda och det var rätt så kallt. Halvvägs igenom kom regnet, haha, men som tur var inget som inte gick att uthärda. Så jag hoppas jag inte blir förkyld nu under veckan, haha!

En väldigt rolig (men kall!) dag, och jag är så taggad på resultatet! Självklart ska jag visa er när det kommer upp.

Hoppas ni får en bra tisdag! För min del är det jobb på Maxi 9-16 och sedan jobb på dansskolan 17.30-20.00!

Många kramar!

Gillar