Filminspelning

Hej på er!

Åh, igår var ju den efterlängtade dagen; inspelningen av Applause!

Smink och styling...

Vi började dagen redan klockan tio med att ses i danssalen. Vi körde igenom allt några gånger, och sedan började vi fixa hår och smink. Konceptet var väldigt färgglatt smink, och vi körde en röd tråd med färgglada ögon och vita detaljer! Själv är jag förvånansvärt nöjd då jag sällan använder så starka färger i ansiktet, haha.

Kläder för denna gång var vitt och beige! Jag bar en vit klänning med spetsbody under, samt ett par svarta cykelbyxor. Till det svarta sneakers, höga strumpor, och stora örhängen. Vi själva blev riktigt nöjda med hur vi såg ut tillsammans! Titta bara så bra det blev!

...dags att filma...

Runt klockan ett åkte vi till inspelningsplatsen. Vi var vid ett ställe som heter Vattenborgen där det finns jättemycket cool graffiti, trappor, och läktare. Vi var där ungefär en timme innan Chrizz kom och skulle filma oss så att vi hann vänja oss vid underlaget och fixa lite placeringar vi inte kunnat fixa i salen.

... och till sist mat!

Runt klockan fyra var vi klara och vi tog oss en välförtjänt middag på Mocca Deli! Så gott, men snacka om att vi alla var jättetrötta, haha. Även om vi bara gjorde en timme aktiv filmning var vi ju där långt innan och repade, och när kameran väl rullar är det ju verkligen att leverera varje gång! Så nog tog det på krafterna allt. Jag lämnade hemmet halv tio på morgonen och var inte hemma fören sex på kvällen.

Detta var verkligen en dag jag kommer att minnas länge! Att filma in en såhär proffsig film är verkligen en stor sak, och jag tror verkligen att resultatet kommer att bli grymt! Hade också en superbra dag med mina tjejer. Under sådana här saker känns det verkligen som man kommer varandra mycket närmare. Det är verkligen en rolig och stor grej att jobba inför något så länge och sedan äntligen få genomföra det! Är så taggad på att kunna visa er resultatet, hihi!

Ha en fin måndag!

Många kramar!

Gillar