Fika och gym

Hej på er!

Idag vaknade jag för första gången på länge upp till SOL! Så himla underbart, verkligen välbehövligt! Men såklart glömde jag att få en vacker vinterbild på det, haha.

Började dagen med en fika med min älskade vän Stina! Blev mycket skratt och prat om allt mellan himmel och jord, och även en sväng på mellandagsrean. Jag skulle verkligen behöva ett par nya dansbyxor, och då mer specifika jazz-byxor. Mina har blivit så nötta, haha. Hittade inga, men hittade ett par online som jag har beställt så vi får hoppas de passar!

Efter det gick jag till gymmet, men usch nej, det var inget pass att hänga i julgranen. Jag är ju verkligen en människa som blir så påverkad av mat och hunger, och jag var otroligt hungrig när jag kom till gymmet så jag var nästan på vippen att svimma av. Så nej, något intensivt pass blev det inte, och jag stoppade i mig ett äpple, en banan och en proteinbar illa kvickt när jag var klar! Inte bra planerat av mig idag.

Snart ska vi få lite besök av Connys pappa och hans kusin, mysigt mysigt, men annars blir kvällen lugn! Imorgon ska jag nämligen upp tidigt och repa inför nyår, hihi! Det ska verkligen bli jättekul, men nu blir det två intensiva dagar med rep och maaaassor med koreografi!

Ha en fin lördag, kram!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håller tummarna för att det du beställt passar, kan tycka det är så svårt med att just beställa och att hitta rätt storlek! Fina fina du <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åh så mysigt med en fikadejt ❤️ Kram
nouw.com/happym
Hannativeskog
Hannativeskog,
super snygga byxor 😍
nouw.com/hannativeskog