Fenomenet "självutlösare"

När jag läser många bloggar så förundras jag ofta över hur otroligt snygga bilder folk lyckas ta på sig själva, och allt för många gånger har tanken slagit mig; "Hur?!" Min första tanke har ju varit att de har folk i sin närhet som alltid kan knäppa bilder, men sen så slog det mig ju såklart att de använder självutlösare. Men det är något som verkligen aaaaldrig har slagit mig själv att göra! Ska jag ta en bild på mig själv är det alltid spegeln eller selfien som gäller, kaaanske att jag någon gång ber en vän eller min sambo, men det är ytterst sällan.

Men idag slog det mig ju att "Jag kanske ska ta och testa det där fenomenet". Och nej, jag har inte levt under en sten, jag vet precis vad en självutlösare är och det var inget jag upptäckte precis nyss, haha, jag insåg bara själv att jag kunde testa det. ;)

Nu hade jag ju verkligen ingen speciell outfit att visa upp eller så, haha, jag ville bara testa funktionen! Och nog för att jag stått framför kameran många gånger inför olika dansjobb o.s.v., men visst kändes det lite konstigt först.

Förutom att detta faktiskt var väldigt roligt, så är det ju ett helt nytt sätt att ta bilder på och variera bilderna på bloggen! Ska verkligen försöka fortsätta med detta för att få lite mer variation, att gömma sig bakom mobilen i en spegel-bild är ju inte alltid jättekul, haha.

Jag vet egentligen inte riktigt vart jag vill komma med detta, jag tyckte bara det vore roligt att dela med mig av min lilla upptäck, haha! En liten ögonöppnare för mig i form av bilder.

Hoppas att ni har en fin dag, kram!

Gillar