Fem saker som gör mig glad

Lycka och glädje är väl en rätt najs grej, eller hur? Här nedan delar jag med mig av fem saker som gör mig glad just nu, just idag! Dela gärna i kommentarerna, låt oss dela varandras glädje.

Fem saker som gör mig glad just nu

Flytten. Ja, att flytta är faktiskt något som gör mig glad just nu! Situationen känns såklart fortfarande lite underlig och motstridig, men jag börjar känna mig tillfreds med beslutet och acceptera det. Nu känns det nästan bara roligt att flytta, få större, få inreda igen, och allt som hör en flytt till! Om du missat vad som hänt kan du klicka här och komma till inlägget där jag förklarar allt.

Nystartskänslan. Jag har fått någon form av nystartskänsla som jag gillar skarpt! Kanske har flytten en stor del med det att göra? Mitt liv står lite på paus nu när terminen på dansskolan är slut och det är några veckor kvar till sommarjobbet börjar, så då blir "avsluten" och "starterna" lite tydligare som nog gör nystartskänslan extra starkt. Jag är redan nu taggad på livet, strukturen och jobbet i höst som motiverar mig massor! Så ja, nystartskänslan får mig på gott humör.

Naturen. Det är så himla vackert ute nu med alla vackra blommor och all grönska! Om värmen bara håller i sig nu så kommer det verkligen bli en toppenvår som man kan njuta av till max!

Fågelungen. Vår lilla fågelunge växer så den knakar, hihi! Idag är den åtta dagar gammal, och riktigt sådär fulsöt, haha. De flesta djurungar är ju urgulliga när de är små, men detsamma gäller tyvärr inte för nymfparakiter... Jag har fått frågor om jag kan fixa bilder på den, och snart ska jag göra det! När den var så liten fastnade den inte så bra på bild och i buren blir tyvärr inte bilderna så bra, men om några dagar kan vi börja plocka med den och ta ut den, så då kommer det kunna bli bättre bilder! Det är så himla kul att följa dess utveckling och höra dess svaga pip, hihi.

Agust D. Idag släppte min favoritartist inom K-pop sin nya låt, och jag tycker den är grym! Allt är så jäkla proffsigt och jag som älskar asiatisk kultur o.s.v älskar ju konceptet på videon. Blir aspeppad på att göra en riktigt köttig koreografi till den här, hihi. Älskar bra musik, jag blir så himla inspirerad till dans då! Han är mest känd som Suga (Min Yoongi) i K-popgruppen BTS om ni är intresserade av att kolla mer.

Vad har ni för grejer som gör er extra glada just nu?

Idag har dagen varit lugn, men har varit inne i stan och gjort lite ärenden. Kvällen spenderas med sambon min, och jag hoppas på en bra film också. Helgen är relativt oplanerad just nu, men vi får se vad som händer!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh! Så viktigt att framhäva saker som gör en glad <3 Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine,
Så skönt att du ser fram emot flytten! 😃 Ska bli spännande att se hur ni kommer inreda mm 😊 Nu har ni ju verkligen chans att fixa ännu mer, det är ju så kul! Ser också fram emot bilden på fågelbebisen! Kram
yasmissy.blogg.se
enna,
Så mycket härligt 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Sara,
Härlig lista <3 Jag är extra glad för värmen som varit nu i några dagar, att min familj och jag är friska, att hästarna känns så fina i träningen <3
www.aamaziing.se
Netti Starby ,
Härliga punkter som gör dig glad <3 Kramis
starbys.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Fina du! jag gillar att flytta jag med på något vis, just för att kunna få inreda om 😍
nouw.com/hannativeskog
happyM
happyM,
Åhhh men så himla underbart att det gick att vända på den jobbiga situationen så att det nu känns så bra att flytta!! Ni kommer få det så himla fint ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
happyM
happyM,
Åhhh men så himla underbart att det gick att vända på den jobbiga situationen så att det nu känns så bra att flytta!! Ni kommer få det så himla fint ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad härligt inlägg😍❤️ Vad kul att höra att du tycker det ska bli kul att flytta nu! De är så kul att inreda på nytt och få större såklart! Förstår att de ska bli kul! Min kompis Emelie älskar BTS så jag har kollat och lyssnat på dom en hel del, dom är riktigt duktiga, deras dans är ju fantastisk! Denna låten var jättebra ❤️ Kram!
nouw.com/tinafalkestad
hilmak
hilmak,
Härlig lista! Håller verkligen med om att naturen är så härlig just nu! 😍 <3
nouw.com/hilmak