Feel The Night

Tidsinställt.

Då jag är i Helsingborg nu och ska uppträda idag runt klockan 14.00, passar det ju jättebra med en liten video från förra årets festival, fast i Stockholm!

För er som känner er lite förvirrade kring allt med festivalen och Look Twice, let me break it down to you; festivalen jag gigar på heter "Vi som älskar 90-talet" och brukar ha tre stopp under juli månad. Jag är bakgrundsdansare för 90-talsgruppen Look Twice, och förra året var vi på stoppet i Stockholm. Denna gång i Helsingborg. Sedan förra året har vi sammanlagt haft tre olika tillställningar tillsammans, så detta blir vår fjärde gång tillsammans.

Jag har inte varit särskilt mycket i Helsingborg, kanske till och med aldrig, så det ska bli väldigt kul att se något annat! När jag tittade på filmerna från Stockholm förra året blir jag väldigt glad och tycker vi är väldigt duktiga, men det är också roligt att titta på sig själv och känna att man har utvecklats i teknik fram tills idag. I år har vi helt nya outfits också som är lite tuffare, så det ska bli roligt också!

Här är en av låtarna vi körde förra året, men det finns filmer på två till om man vill se det också!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så grymma ni är! 😍
nouw.com/carroat
Hilma
Hilma,
Men ååååååh break a leg fina du! 😃 <33
nouw.com/hilma
Yasmine,
Helsingborg är en så fin stad 😃 Vad roligt att känna att du har utvecklats! Ska bli kul att se bild på den nya outfiten 😊 Kram
yasmissy.blogg.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Emma Engström,
Ihh alltså herreguud vad roligt verkligen!! Detta hade man velat se med egna ögon 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom