Fattiga riddare

Hej på er!

Onsdag idag och min sista arbetsdag för veckan! Eller, jag ska vicka på fredag så inte riktigt sista, men sista dagen på mitt ordinarie schema! Kvällens kurser börjar 18.45, och sedan kör jag på till 21.30.

Efter att ha haft fyra barngrupper på raken igår var jag rätt så utpumpad och tog en sovmorgon i morse. Sambon min var hade också så sovmorgon, så jag överraskade honom med fattiga riddare. Mumsigt och populärt!

Runt lunch sen åkte jag in till jobbet för att koreografera lite, men nej, det gick inget vidare. Känner mig väldigt trött vilket inte är så konstigt efter första veckan. Fick också ta i itu med en väldigt otrevlig människa som framkallade både den ena och andra svordomen när jag berättade för mina kollegor sen. Jag förstår inte hur man kan vara så osamarbetsvillig och otrevlig, usch.

Jag är fortfarande kvar här på dansskolan så ska fixa lite administrativa saker och försöka koreografera lite till. Skulle gärna gå en promenad också innan jag börjar så både kropp och knopp piggnar till lite!

KRAM.

Gillar