Fars dag

Söndag idag, och även fars dag! För mig blir det först jobb på dansskolan till klockan 14, och efter det åker jag hemåt för att umgås lite extra med min pappa och familj!

Söndag också innebär ju en sammanfattning av veckan, så här kommer den!

Något jag gjort den här veckan som var planerat: Dansat en hel del, gymmat, och haft möte med Arbetets Museum!

Något jag gjort den här veckan som inte var planerat: Några oplanerade långpromenader i spöregn har det blivit! Skönt med promenad, inte lika skönt att ha prickat in regnet, haha.

Ett tips från veckan: Dokumentären om Danny Saucedo! Jag är ju ett troget Danny-fan sedan ung ålder, och igår kväll gick det en dokumentär om honom på TV som jag verkligen fastnade vid! Väldigt bra och fin.

Veckans upptäckt: Att man KAN ju faktiskt sälja saker! Jag har, som tidigare nämnt, alltid varit för lat för att sälja saker och skänker de istället. Men har kollat runt lite i veckan då jag funderar på att rensa min garderob igen och då testa att sälja lite saker, och det verkar ju ändå vara ganska lätt och gångbart!

Veckans aj: Jag har en gammal skada/sträckning (det blev aldrig helt klart vad det var) i min vänstra arm, och ibland känner jag av det lite extra, speciellt när jag sover, något jag gjort den här veckan. Tyvärr har det även börjat sätta sig i andra armen och axeln också så jag vet inte riktigt vad som händer, jag måste sova på något påfrestande. Släpper det inte snart ska jag faktiskt ringa så jag får kolla upp det på RIKTIGT.

Veckans magi: Att fina Julia är tillbaka från sin tid i Grekland! Det har varit så mysigt att ha med henne på träningarna och umgås med henne igen.

Har ni något i veckan som ni kan placera under någon av punkterna? ^^

Kram på er, och glöm inte inlägget under med massor av tips för hur du startar nästa vecka på bästa sätt!

Fars dag till ära får ni två bilder på mig och min älskade pappa, tagna efter en av mina julshower förra året! Älskar dig, pappa.

Gillar