Färgglatt ska det vara

Hej på er!

Det får bli ett vardagsinlägg idag med, men det är väl trevligt? Vad roligt att ni uppskattade mitt inlägg igår om resetipsen i Norrköping, verkligen superkul! Och ni får ju mer en gärna höra av er om ni har vägarna förbi, det vore så roligt att träffa er en stund, mina fina läsare!

Igår hade jag stängning på jobbet och bytte pass med min kollega idag så jag jobbade 8-16 istället för 12-20. Lite slitigt att gå upp i morse, haha, men så värt det när jag bara har en ledig dag den här veckan. Normalt sett när man jobbar helg har man två dagar ledigt i veckan, men jag tänkte inte riktigt och tog ett extra pass idag, haha. Schysst av min kollega att byta med mig så jag fick en ledig eftermiddag istället för att jobba ännu ett kvällspass, så nu får jag lite längre ledighet! Imorgon är jag alltså ledig och sedan jobbar jag fredag + helgen denna vecka.

Från gårdagens träning med två av mina fina tjejer. Ser ni hur snyggt vi råkade färgmatcha, haha? Följ oss på Instagram under @theaces_nrkpg.

Idag händer inte så jättemycket mer än just jobbet. Jag fick ett spontanfall om jag ska dra med sambon och bada ikväll, men det är ju tyvärr inte jättevarmt i luften, haha. Min lediga dag imorgon är oplanerad än så länge, men jag ska ta tag i att fixa lite inlägg och kanske ta mig lite egentid på stan. Jag älskar verkligen att ta en kaffe med mig själv och bara sitta och skriva, planera dans, titta på folk, strosa runt i butiker o.s.v. Mys deluxe tycker jag.

EN FRÅGA TILL ER! Jag har ju fått mina kläder från SHEIN och ni har tjatat och tjatat om att se dem, haha, men vill ni ha inlägg med bilder eller en video? Ingen supermegalång haul, men en video ändå. Jag är ju verkligen ingen vloggare så, men tycker det är himla kul att redigera videos, so let me know!

VIDEO ELLER BILDER?

Ja, roligare än så blir det väl inte, haha! Hoppas att ni haft en toppenfin onsdag.

Många kramar!

Gillar