Fågel-update #2

Hej på er!

Hur har er dag varit? Min har inte varit så "helg-lik" eller vad man ska säga, haha, då mååånga timmar spenderats med plugg. Som grädde på moset sov jag också dåligt vilket för mig lätt leder till huvudvärk, plus att våra fåglar skrikit otroligt mycket idag. Usch, ingen bra kombination. Så nej, min dag har väl inte varit något vidare om man ser till ovanstående faktorer. Jag älskar fåglarna, men vissa dagar överväger jag att steka dem till middag illa kvickt när de skriker som galningar dagarna i ända, haha.

Men på tal om fåglar! Jag tyckte det var dags för en liten uppdatering igen om fågelungen, jag vet ju att ni uppskattar det, hihi. Bilderna är från igår och idag, och nu är han ca 2,5 vecka.

Fågelunge 2,5 vecka

Åh, den är ju så söt, hihi! Om bara cirka två veckor kommer den vara helt fullvuxen i storlek, hur snabbt går inte utvecklingen? Det är så roligt att följa! Såhär mysigt har hen och jag haft det de senaste dagarna. Hen somnar så lätt i knäet hos en och älskar att bli kliad i nacken, hihi. Andra myser med hundar och katter, vi med fåglar, haha.

Än så länge är det som sagt svårt att avgöra könet, det kan man inte se helt förens de är nio månader ungefär, men vi hoppas nästan lite på en hona så att det blir jämn fördelning bland de fyra. Klicka här om du vill läsa det första inlägget om fågelungen.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Så himla söt. och vad den njuter av att bli kliad.

nouw.com/jossustravelpics
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Men så söt alltså 😍

nouw.com/emelieanderssoon
carroat
carroat,

Alltså så söt!!! Så roligt att följa utvecklingen! 🥰

nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,

Kul med en uppdatering och vad mycket har hänt med den. Verkligen vuxit mycket! 😍 Kan tänka mig att det kan bli för mycket när dem skriker!

nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Men vilka mysbilder! Måste vara så otroligt mysigt att fågelmysa lite! Aldrig gjort det helt ärligt! Så sjukt att dom kan växa så himla snabbt ju! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åhhhh lilla lilla sötisen ❤️❤️

nouw.com/happym
Hannativeskog
Hannativeskog,

Men åh sötnosen😍

nouw.com/hannativeskog
linneassofie
linneassofie,

Nej men gud så gullig! Förstår dock att kvittrandet kan bli lite påfrestande ibland... Kram fina du <3

nouw.com/linneassofie