Ett värmande höstminne

Åh, igår på min mobil fick jag upp som minne att det var två år sedan jag och Conny skapade ett riktigt höstig minne! Jag minns den här dagen så himla väl för den var så perfekt.

Jag hade precis fått min nya telefon och var helt kär i fotokvalitén på den (och det är jag fortfarande!). För två år sedan hade jag och Conny varit tillsammans i nästan ett år, och vi bodde fortfarande hemma. Nära mitt barndomshem ligger en gårdsbutik, och dit bestämde vi oss för att ta en promenad.

Höstminne 2018

Vi promenerade dit och stötte på några helt uuunderbara kaniner! Jag som älskar kaniner var ju i sjunde himlen, haha, och de var så tama och nyfikna.

Efter en stund där då vi hälsat på alla djur, gick vi till en utkiksplats bakom mitt hem. Jag är så tacksam att jag har växt upp med skog, åkermark och natur runtomkring mig. Verkligen ett perfekt område att växa upp i med massor av barnfamiljer, nära till grundskolan, supersäkert att cykla och promenera, och ändå bara tio minuter in till stan. Åh, jag är så tacksam för min uppväxt där.

Man klättrar en bit upp i skogen och kommer till en utsiktsplats med vindskydd! Verkligen så mysigt, och hit gick jag väldigt ofta när jag bodde hemma. Så fint och harmoniskt. Man ser ut över hustaken och alla åkrar, och faktiskt ända in till stan, men träden var för höga här för att kunna se det, haha.

Där satt vi länge, länge i solen och bara njöt av vädret och varandras sällskap.

Det här var verkligen en så perfekt dag! Jag vill verkligen åka hem och göra om allt detta, haha. Jag saknar naturen så mycket när jag bor i stan, jag mår så bra av att vara nära den. Jag får dra med mig Conny ut dit i helgen och gå en runda, hihi.

Idag blir det jobb för mig 15-22.15. Jag har hittills städat hemma, kört både yoga och dans, fotat till bloggen, OCH hämtat ut ett paket för ett kommande samarbete, hihi. Så taggad!

Hoppas ni får en superbra torsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Så mysiga bilder!!

nouw.com/linnealarssonss
johnssons
johnssons,

Så mysiga bilder och så fina ni är tillsammans<3

nouw.com/johnssons
hilmak
hilmak,

Mysigt!! 😍

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

Men jag döööööör vad söta ❤️ ❤️

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Gud vad fint! Och helt galet söta kaniner ju! <33

nouw.com/hilma