Ett tråkigt besked

I förrgår fick jag ett oroande besked som skulle kunna sluta väldigt tråkigt. Igår fick jag det bekräftat att det tyvärr slutade tråkigt. Jag orkar inte gå in på vad det är än, jag vill gärna ha lite mer klarhet i det hela innan jag delar med mig, men låt oss bara säga att det kom oväntat, jag känner mig väldigt fast i mitten för jag har noll makt att påverka det, och jag känner mig väldigt förvirrad i mina känslor.

Självklart finns det en positiv sida av detta, men jag har lite svårt att se den sidan av det nu. Jag tror allt bara måste smälta och jag måste få lite mer kött på benen om hela situationen.

Jag kände bara att jag behövde skriva av mig. Livet är inte perfekt och kan när som helst ta en oväntad sväng, och därför kan inte bloggen hela tiden gå i en positiv anda. Här är en del av min verklighet just nu helt enkelt.

Hoppas ni får en jättefin onsdag. Jag har precis tagit ett träningspass och ätit frukost, och i eftermiddag ska jag umgås med min syster och hjälpa henne med lite ärenden.

Många kramar.

Gillar