Ett tillskott till familjen

Hur många trodde att rubriken handlade om att vi väntar barn, haha? Jag kan i alla fall säga att så inte är fallet. Men i har fått ett tillskott till familjen, hihi, och ett lite udda sådant!

Lite här och var i bloggen har jag nämnt att vi har två fåglar, nymfparakiter, Chucky och Shakira. Enda sedan Conny fick dem 2013 har de försökt att få små fågelungar, men då buren tyvärr varit för liten för så många fåglar och p.g.a andra omständigheter har äggen alltid behövt tas bort. Detta har tyvärr resulterat i ett maniskt behov av att föröka sig vilket gjort att vår hona varit gravid en gång i månaden, vilket är mycket för en sådan liten fågel och inte bra för hennes kropp.

Så efter att ha försökt alla möjliga knep för att få dem att lugna ned sig bestämde vi oss för att låta dem få en kull och se om de slutar para sig efter det. I några veckor nu har de ruvat på tre ägg, varpå jag idag fick ett telefonsamtal från Conny som med skräckblandad förtjusning sa; "Vi har fått en unge!"

Han skickade en bild, och visst; där låg en sprattlande, rosa, sladdrig liten sak! Jag kunde inte göra annat än att bara skratta, det kändes så sjukt, haha. Nu när jag väl kom hem kunde jag titta på den på riktigt och den har redan fått lite fjun! Den låter så himla gulligt, men usch, den är verkligen ful, haha. Fåglar är ju inte direkt kända för att vara söta som ungar. Det kommer ta ett bra tag innan den blivit lika fin som fina föräldrar, men det är så roligt att ha den här!

Conny har titta på de andra två äggen och det verkar som även de kan bli ungar... Så nu letar vi större bur! Självklart kan vi inte behålla alla tre ungar, men än är det många veckor kvar innan de får hitta nya hem.

Nu var ju detta ett väldigt ovanligt inlägg som inte alls var planerat, haha, men jag kände verkligen för att dela med mig av denna roliga, men minst sagt udda, nyhet!

Kramar.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhhhh gud vad kul ❤️❤️❤️ Kram
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Men gud så roligt!! Kram
nouw.com/linndossing
Johannna
Johannna,
Men åh, gud vad kul 💜
nouw.com/johannna
hilmak
hilmak,
Men roligt för er!! ♥️ Kram!
nouw.com/hilmak
Netti Starby,
Men åh vad roligt! <3 Kramis
starbys.se
Heléna,
Hahahaaa - Grattis till tillökningen då! Min bror har haft nymfparakiter i många år och de har fått ungar lite då och då som han har sålt till Norrköpings akvarier (din favvo butik har jag för mig) Han har behållt några av ungarna, men han har en jättestor bur så de får plats. Jättefina bilder och härligt positivt inlägg! Många kramar fina du <3
lehdla.blogg.se
carroat
carroat,
Men vad mysigt och gUlligt! 😍
nouw.com/carroat
Yasmine ,
Hahahah åååh vad roligt! Snälla kan du inte visa bild på bebisen? 😍 Kram
yasmissy.blogg.se
Ajli,
Men snälla, jag dör lite, åååååh!!!! Önskar jag fick ha fåglar igen!! 😟((( Älskar dem ju!
ajlimuller.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen åhhh va kul 😍❤️
nouw.com/matildaberlin