Ett personligt inlägg

Igår hade jag en riktig skitdag. Allt var skit och jag grät i stort sett hela dagen. Allt bara kom över mig, mormors begravning, enorm stress inför uppträdandet ikväll, avslutningen imorgon, grejer som sker nästa vecka. Jag får ingen tid att vila. Och till råga på allt ska jag ha mens i dagarna nu, och eftersom jag missade ett p-piller veckan innan mens förra månaden hoppade jag över den, och min kropp har gått helt bananas. Jag hoppar aldrig över mensen, så min kropp har fått något frispel och varit superkänslig, haha, det är alldeles för mycket hormoner just nu. Och mellanblött har jag gjort sen jag hade ägglossning för två veckor sedan. Heja heja!

Det ska bli så skönt snart att ha alla uppträdanden och avslutningar klara så jag bara kan vara LEDIG och njuta av det. Jag måste verkligen ladda upp inför en ny termin med denna hektiska och händelserika höst och vinter.

Och jag vet att ni inte är så vana med såhär personliga inlägg, haha, men jag hade inget annat vettigt att skriva om så jag kunde lika gärna bara skriva av mig. Allt är inte så himla bra hela tiden, men det är okej! Då min sambo skulle åka iväg igår kväll åkte jag ut till mina föräldrar och spenderade kvällen och natten där. Det läker alltid extra bra, speciellt nu med mormor. Det är så jobbigt. Jag fikade även med en vän igår vilket gav mycket, och sedan en sväng förbi jobbet och mötte upp två kollegor och bara snackade lite. Underbara kollegor jag har där på dansskolan.

Idag mår jag mycket bättre och är taggad på framträdandet ikväll! Det kommer bli så kul! Nu ska jag sätta mig och pyssla lite med några julklappar, hihi.

KRAM!

Jag måste verkligen ta lite nya bilder, haha, känns som jag använder samma hela tiden just nu. Och stort tack för alla fina ord om inlägget under, tack.

Gillar