Ett oväntat möte

Har ni någonsin varit med om en händelse och tänkt "Tänk om jag inte hade gjort så, då hade detta inte hänt."? Precis så var det när jag och min sambo träffades; hade jag bara kommit 30 sekunder senare hade vi inte träffats. Usch, hemska tanke, haha.

Men igår hände detta igen, och det ledde till ett otroligt och helt oväntat möte.

Efter baletten igår gick vi ett gäng och käkade glass. Min plan var att åka tåget hem 15.45, men då det var så trevligt ändrade jag mig i sista sekund och tog ett senare tåg hem. Väl på perrongen väntandes på tåget kom en äldre kvinna fram till mig och bad om hjälp med sin biljett. Och så började det.

Hon var otroligt trevlig, och det visade sig att hon också är aktiv inom konsten. Hon berättade hur hon designat ett av konstverken i en av Linköpings parker, en liten paviljong, vilket var samma paviljong som jag för några veckor sedan spelade in min dansfilm. Hur galet?!

Vi pratade mycket om konst, dans, och bara klickade direkt. Hela tågresan hem var fantastisk. Jag lovade även att mejla henne min film, och nu har jag lagt till henne på Facebook. Hon ska även eventuellt komma på min föreställning 23 april, och peppade mig verkligen i mina framtida projekt. Hon var så genuint trevlig och intresserad av mig och mitt liv.

Hon sa till och med själv flera gånger; "Tänk om jag inte hade missat första tåget och behövt hjälp med min biljett, då hade jag aldrig träffat dig." Och visst är det så? Tänk om jag tagit det tidiga tåget som jag först planerat, då hade jag aldrig träffat denna underbara människa och fått ett sådan givande möte. Och som ni kanske märkt av min föreställning "Möten på Stiglötsgatan" älskar jag verkligen att träffa nya människor.

Detta gjorde verkligen hela min gårdag. Tack, Joanne.

Gillar

Kommentarer

Ja det är tur att saker händer sådär ibland, mycket positivt kan komma ur det 😃
maddisenj.se
Carolina,
Så fint citat och så mycket sanning som ligger i dessa ord! Vad roligt att ha fått träffa på en äldre kvinna som är aktiv inom konst och dans, det du uppskattar och att ni klickade! Hoppas att den kontakten fortsätter för er två ♥
knaset.com
Det händer hela tiden mycket omkring oss, och vi kan alla bli bättre på att ta vara på tillfällen 😊
www.henrikolsson.eu
Sarah,
Så himla roligt 😊 Det händer ju ibland att det är som gjort för att man t ex tar en annan väg eller nåt sånt och då möter nån man inte hade mött annars 😊 Kraam <3
CheerSarah.devote.se
Lillymihlte
Lillymihlte,
Alltså wow - sånt är ju bara så himla häftigt verkligen! Jag håller tummarna för att hon kommer på föreläsningen och att det går bra! <3 Kram fina du!
nouw.com/lillymihlte
Ida,
Men åh så roligt att du träffade henne! Så himla söt liten berättelse ju haha, underbart :'D
idanilssonphoto.se
Linnea,
Jaa jag tänker exakt så om den kvällen jag träffade min pojkvän! Om man inte hade gjort si eller så, hade man träffat personen på nåt sätt ändå eller vad det den enda chansen liksom. Hehe 😊
Http://Linneakinis.blogg.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Sååå fint! och tänk om....,vissa möten är bara så fantastiska<3 Sov så sött,kram
nouw.com/juliavnmelin
Dixi Wonderland,
Jag tänker ofta på sånt. Ofta så tänker jag på en person, film, låt och så senare under dagen så dyker den upp. Sånt händer flera gånger i veckan för mig 😋
dixiwonderland.com/
my,
Ibland får man verkligen känna att "allt har en mening" 😃
mynordqvist.se