Ett lyckat firande

ÅH, vilken bra födelsedag jag hade igår, och jag vill också börja med att tacka för alla fina gratulationer jag fick av er, TACK!

Dagen började med frukost på sängen av min fina sambo. Då fick jag öppna hans present och läsa ett superfint brev som han skrivit. Han kan han. Några timmar senare var det dags för familj och släkt att inta lägenheten! För många av dem var det första gången de var här, så det var jätteroligt att äntligen få visa dem hur jag bor! Extra plus var ju också att min kusin som precis fått barn var med, och mitt hjärta smälte ju, haha, älskar bebisar.

Vi bjöd på fika och tårta, samt snittar och pizzabullar som min mamma varit så snäll att fixa! När fikat var uppätet var det dags för paketöppning och jag fick sååå mycket fint! Jag är verkligen så tacksam, både för presenterna och för min underbara släkt.

När alla åkt och disken var diskad åkte jag och Conny och spelade lite minigolf! Tyvärr hade jag ingen födelsedagstur och blev rejält utklassad, hehe... Innan vi drog oss hemåt köpte vi med oss sushi och Spicy Hot som vi åt framför en film! Ett mysigt avslut på min födelsedag med andra ord.

Hoppas att ni hade en fin söndag, och har en superfin måndag idag! Kram!

Gillar