Ett bra avslut på november

Godmorgon på er!

Åh, vilken supermysig start på veckan jag hade igår! Först började jag med ett träningspass, och innan lunch tog jag och sambon oss en kylig promenad in till stan. Han skulle hämta ut en bok på campus, och det var väldigt skönt med frisk luft. Men oj, vad det har blivit kyligt nu! Jag fick inviga mina öronmuffar för i år, vad tycker ni om dem? Jag köpte dem när jag var i Kina under vintern 2017 då jag tyckte det var så gulligt och många hade det där! De är ju dock väääldigt stora, haha, men fryser gör man inte!

När vi hade hämtat boken knatade vi vidare in till stan. Vi tänkte passa på att kika lite innan det blev alltför många människor. Vi kollade på lite julklappar, men det slutade ändå med att jag beställde det mesta när jag kom hem, haha. Men jag fick lite idéer i alla fall, så jag ska nog åka in på torsdag och handla lite. Det började bli lunchdags, så då tog vi oss en liten dejt på Taco Bar. Så mysigt!

Sedan tog vi oss hemåt då vi direkt hoppade in i bilen för att åka till mina föräldrar! Mamma har haft som projekt att renovera en gammal pinnsoffa åt oss som vi haft hemma så länge jag kan minnas. När de köpte en ny till altanen tog hon på sig att måla, snickra ihop, och fixa en ny sists till den gamla. Så nu har vi en superfin pinnsoffa i matrummet för lite extra sittplatser! Så fint.

Så jag hade verkligen ett bra avslut på november, och jag är så redo för december nu, wiho! Såg ni julkalendern i morse? Det gjorde jag, det är ju ett måste att i alla fall se första avsnittet, haha. Jag tycker den verkar rätt så bra, så jag ska nog fortsätta kolla. Det är ju lite mysigt att bli som barn igen, hihi.

Snart ska jag ta och åka till jobbet, idag jobbar jag 9-16! Ha en fin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Det har verkligen blivit kallt och det ger mer känsla tycker jag, dock är det jobbigt när man har häst 😉

Åh vad gott det såg ut 🥰

nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,

Åhhh vad gott och mysigt med dejt på Tacobar!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Enna,

Så mysigt du haft det! Har inte sett julkalendern, burkar inte följa det längre, men är sugen på att se vad den handlar om i alla fall 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Netti Starby ,

Vilken söt öronmuff och jag har inte sett julkalendern ännu. 😃 Kramis

starbys.se