Ett avslut och en början

HEJ PÅ ER, och välkomna in i 2020! Hur galet? Herregud!

Jag hade i alla fall ett fantastiskt avslut på 2019 och en likaså början på 2020!

Innan partajandet drog igång hade jag ju lite jobb att uträtta, så vid 16.00 mötte jag upp de andra dansarna i House of Silfver vid fontänen där vårt första uppträdande skulle äga rum! Där körde vi om och om och om igen mellan klockan 16-17.40. Herregud, det var riktigt tufft, jag ska inte ljuga, och man fick diskret ta av sig vantar och mössa på de få sekunderna vi hade innan musiken startade igen för 817738 gången.

Otroligt roligt och lärorikt var det, och var så roligt och annorlunda att ha en sådan rörlig publik. Vi var ju ett stopp på Nyårspromenaden, så det kom ju nytt folk hela tiden, vilket var roligt. Väl klara var vi helt slut och sååå svettiga, haha, men då var det bara att ladda om inför den stora avslutningen!

Lite halvsuddiga bilder, men här får ni en hyfsad bild av hela konceptet i alla fall! Var riktigt coolt med all rök och alla färger.

Den stora avslutningen var vid Rådhuset, och då var det både vi, sång, eldshow och barn från en dansskola! Vi körde först en koreografi med tyg till Circle of Life, sedan ett Frost-medley (ja, filmen, haha), och sist avslutade vi med dans till Happy New Year! Riktigt mäktigt och vackert! Har tyvärr inga bilder från det, men ska se om jag kan fiska fram några så småningom!

Väl klara åkte jag och min sambo hem till mamma och pappa. Vi skulle vidare på en fest i närheten och bestämde oss då för att sova hos dem så vi bara kunde promenera emellan. Så smidigt! Mamma och pappa var redan iväg, så vi köpte med oss donken och åt, haha, och en stund senare var jag duschad, fräsch och om-sminkad och vi gav oss iväg!

Och nej, det här är ju då inte vår lägenhet, utan min systers rum, haha.

Väl framme blev det massor av prat, och såklart DANS! När 95% av folket som var där var dansare är det klart det blev en del drag på dansgolvet, precis som det ska vara! ;) Sedan gick timmarna himla fort och klockan slog tolv! Vi skålade in det nya året och kollade på de vackra fyrverkerierna över stan, och såklart lyckades jag inte få en enda bra bild på dem.

Hade verkligen en så himla bra kväll och är så sjukt tacksam för att jag lärt känna alla dessa människor genom året! Mitt yrke och intresse har verkligen berikat mitt liv med så många fantastiska människor, är så himla tacksam.

Idag då?

Det blev ju väldigt sent, men som tur var tog det ju bara fem minuter att gå hem. Jag som bara druckit en cider under hela kvällen mådde prima, men sambon min mådde desto värre, haha. Så han tog en lång sovmorgon idag, medan min kropp var klarvaken redan vid nio. Efter allt dansande igår har jag så OTROLIGT, och då menar jag verkligen "otroligt" ont i kroppen. Fy. Så jag passade på att nyttja mammas och pappas badkar och tog en långt, varmt bubbelbad. Passade på att tvätta håret och bara låta kroppen vila. Underbart.

Sedan har dagen gått i otroligt sakta mak, precis som det bör. Vi stannade och handlade lite pasta på vägen hem, men annars har vi inte gjort mycket nödvändigt idag, och det ska vi fortsätta med.

Hoppas att ni hade en superbra nyårsafton! KRAM.

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
enna,
Wow vad häftigt och så kul att då har fått vara med om det 😊
sayyeastofashion.blogg.se
sofieevelina
sofieevelina,
Men wow så fantastiskt kul ändå! 😃
nouw.com/sofieevelina
Netti Starby ,
Men oj så roligt du har haft det! 😃 Kramis
starbys.se