Ett augustifirande

Igår gick pappas 50-årsfirande av stapeln!

Som tidigare nämnt fyllde min pappa år redan i april, men på grund av rådande omständigheter hade vi inget riktigt firande då. Istället bjöd vi in till fest nu i augusti, men såklart en Corona-vänlig sådan. Vi hade öppet hus från klockan 15, så folk droppade in lite när det passade dem. Vi satt ute allihop och hade gott om sittplatser så man kunde sprida ut sig, och det fanns handsprit både vi matbord och på badrummen. Verkligen annorlunda, men det gör mig glad att se att alla tog det på allvar och höll avstånd, och att folk faktiskt tackat nej för att de inte kände sig helt krya.

Men nu mer om firandet!

Pappas 50-årsfest

Vädret var ju helt underbart och verkligen på vår sida! Hade det varit regn och rusk och man varit tvungen att vara inne hade vi absolut ställt in. Så vi hade verkligen vädergudarna på vår sida, och i sådana här lägen är jag verkligen tacksam för vår stora altan och trädgård, haha.

Mat fanns det gott om, och jag ääälskar verkligen sådan här plockmat! Perfekt ju när alla droppar in lite olika tider, och jag blir alltid så imponerad av min kära mor som alltid lyckas styra och ställa så himla bra och trevliga firanden. Stor eloge till henne!. Så vi åt mat och umgicks, och det var väldigt avslappnat och skönt. Väldigt roligt att träffa lite släkt igen! Till efterrätt blev det kladdkaka, glass, och jordgubbar och blåbär! Mumsigt.

Runt klockan tio började vi dra oss hemåt. Min kusin Jens följde med oss hem och sov hos oss, och jag är så himla tacksam för honom. Vi är uppvuxna tillsammans, men bor dessvärre väldigt långt bort, så när vi ses blir det lite extra mysigt. Jag är väldigt tacksam för att han och Conny kommer så bra överens också, och det var väldigt roligt att få lite kvalitétstid med honom här hemma i lägenheten och bara hinna snacka om allt mellan himmel och jord.

Det var min lördag det! Sammanfattning av denna vecka kommer att komma upp imorgon.

Hoppas ni har en bra söndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Åh vad roligt!! Kul att ni ändå kunde fira lite nu! 🥰
nouw.com/hilmak
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det lät verkligen som att din pappa fick ett himla bra firande trots att det blev nu istället för april, så fint! Vad roligt att samlas allihopa och att du även fick träffa din kusin 😃 KRAM finis <3
nouw.com/emmaengstrom
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh så fint ni har gjort det och vad mycket god mat 😍😍
nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,
Åhhhh vad härligt ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Oj så fina dekorationer. Och maten ser helt fantastisk ut. Verkar ha varit ett toppen firande.
nouw.com/jossustravelpics
carroat
carroat,
Vilket perfekt 50 års firande han fick och så fin du är! 😉
nouw.com/carroat
carroat
carroat,
vilket perfekt 50 års firande han fick och så fin du är! 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Men gud så underbart och mysigt det här ser ut <3
nouw.com/linndossing