Energigivande AW

Hej på er!

Igår jobbade jag som sagt 9.15-18. Det gick bra, men det kändes långt, men ändå inte segt om ni förstår, haha. Efteråt var det dags för AW med några riktigt härliga vänner! Två av dem har jag nog seriöst inte sett sedan vi gick ut nian för flera år sedan, så det var så otroligt roligt att träffa dem! Trots att det gått så lång tid sedan vi hängde på riktigt så kändes det precis som vi lämnade det för sex år sedan, jag älskar den känslan.

Vi började kvällen på Lion Bar, och sedan gick vi vidare till Pigeon Street i Knäppingsborg. Väldigt gott, och väldigt överkomliga priser, rekommenderar starkt! Vädret var tyvärr inte alls på vår sida med både regn och blåst, men med filtar och värmelampor fick vi i en riktigt härlig kväll utomhus, hihi. Kvällen avslutade vi på Brooklyn Bar innan jag var hemma runt klockan tio. Verkligen en underbar kväll som gav mig så mycket härlig energi!

Torsdag idag, och jag jobbar mördarpasset 10-20, haha. Tur att man inte har det allt för ofta! Så har inte jättemycket planer idag, inte mycket mer som hinns med.

Vad ska ni hitta på idag? Ha en fin dag, hoppas vädret är med er!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vilken mysig kväll! ❤️
nouw.com/carroat
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag kan tänka mig att det var en himla givande och rolig kväll, så kul när man ses efter så lång tid också! Himla mysigt 😃 Åh jag hoppas du överlever dagen vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Hannativeskog
Hannativeskog,
Mums mums mums! Jag jobbar på Elgiganten megastore 😃 så vi lär ha skjortor och svarta kostym byxor och svarta skor 😂
nouw.com/hannativeskog
Sara,
Åh vad kul 😃
www.aamaziing.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men gud så kul!! Finns inte mycket som är bättre än att träffa gamla vänner <33
nouw.com/celinelundqvists
carroat
carroat,
Hoppas du får en härlig fredag! ❤️
nouw.com/carroat