En vecka och en dag.

Herreguuud... Vet ni vad som sker nästa lördag? MIN FÖRESTÄLLNING AV MITT PROJEKT. Gudars så fort tiden har gått! Vi har repat, repat, repat, och repat lite till. Igår repade vi, vi ska repa idag, vi ska repa på söndag, på måndag, på fredag, och seeeeen blir det en tidig lördag med genrep, fix och föreställning på kvällen!

Det är lite svårt att tro att det är redan nästa vecka, man har slitit med det så otroligt mycket och länge, samtidigt som det har gått så fort! Och vi har faktiskt slutsålt på biljetter! Hur galet är inte det? Jag är så taggad!

För mig som koreograf och producent har ju jag haft otroligt mycket ansvar och saker att göra, det är ju min föreställning liksom. Såklart har det blivit mycket stress, och värsta känslan har utan tvekan varit när man vet att man har en deadline på sig att skapa en koreografi, men inspirationen finns bara inte! Usch, haha, verkligen nackdelen med att jobba kreativt.

Men igår såg jag ljuset i tunneln! Vi repade, vi köpte de sista kläderna, och jag kände mig för första gången på länge riktigt TAGGAD! Ingen stress, ingen oro, bara taggad, och det var så otroligt skönt! Och det är väldigt skönt att vi har så många rep kvar så att vi verkligen hinner fixa allt.

Och så har jag bokat en klipptid till nästa vecka och hittat en klänning jag ska köpa och ha på mig, hihi. Jag dansar ju inte utan har "bara" (det är nog faktiskt värre än att dansa, haha) koreograferat hela föreställningen, så jag vill klä upp mig lite fint då jag är den som står bakom hela föreställningen och ska öppna och stänga den.

Åh, jag är så taggad, blir så taggad av att skriva detta! Är så stolt både över mig och mina fantastiska dansare, och ser såååå mycket fram emot att visa upp vårt hårda arbete nästa vecka!

Hoppas ni får en underbar fredag, MÅNGA KRAMAR!

Bilder från repet i måndags, fotade av min vän Freja.

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Oj vad spännande och önskar dig lycka till! 😃 Kramis
starbys.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men åh vad spännande! Det kan vara så slitigt och jobbigt när man hålla på fixa inför något sådär stort och när man väl närmar sig är det så himla skönt! Grymt jobbat! kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Sarah,
Tiden har verkligen gått fort och hoppas att det går bra 😊 Kraam <3
CheerSarah.devote.se
Frida,
Åh vad spännande! imorgon smäller det alltså 😃
fridachristina.com
enna,
Kul att ni har sålt slut på alla biljetter 😊
sayyeastofashion.blogg.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilket jobb Du/Ni har lagt ner,heja heja,kram
nouw.com/juliavnmelin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh så spännande! Stor lycka till nu <3
nouw.com/celinelundqvists
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vad kul med föreställning 😃 Det kommer ni fixa galant tror jag 😊
nouw.com/jenniferofhbg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad spännande! OCH alltså WOW! Slutsålt?? det är ju verkligen otroligt! Stor kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Angelica,
Gud, vad häftigt!
angelicawahlin.se