En vanlig vecka

Godmorgon!

Slutet på veckan, och jag tycker verkligen att veckorna springer iväg. Jag tycker att veckan varit väldigt bra, men inte så utstickande. Liksom en i mängden. Men för mig som har så många grejer inplanerade alltid är det skönt att ha en bra vecka som inte är "något speciellt" också, haha.

Nu har jag precis ätit frukost, OCH faktiskt filmat lite till "vloggen" om dagens inspelning, hihi. Vädret ser ut att hålla i sig, så vi hoppas på det bästa. Det kommer verkligen bli full rulle idag så jag ville passa på att blogga nu på morgonen då jag inte riktigt vet när jag kommer hem, men jag lovar att bjuda på massor av bilder!

Veckan som kommer är inte jätteplanerad för min del, men blir annorlunda då Conny börjar jobba. Det har varit så skönt att ha honom hemma sedan de fick studera på distans, men nu är det över. Men men, snart är vi lediga tillsammans igen!

Mina enda planer är att gå på en student, träffa en kompis som är i stan, göra koreografier till danslägret veckan efter, och hämta ut nyckeln! Hihi, på fredag får vi nyckeln till lägenheten. Vi får den en vecka tidigare då det var midsommarafton den 19:e då vi egentligen skulle fått den.

Hoppas ni får en superfin söndag! Nu ska jag packa det sista till inspelningen.

Många kramar!

Gillar