En tråkig fredag

Åh, vilken trist och grå dag jag haft idag, haha. Den här dagen har inte varit mycket att hänga i julgranen. Jag har känt mig trött och orkeslös, och mensen min har även slagit till. Blä. Jag tog mig i alla fall ut på en promenad med en vän under lunch och det var skönt med lite snack och frisk luft. Vi skulle ha repat med dansen i vanlig ordning, men då vi har lite sjukdom i gruppen ställde vi in repet helt. Så dagen blev nästintill oplanerad.

Det här hade varit en så skön dag om jag inte varit så bitter, haha. Ni vet, en oplanerad dag, göra vad man vill, hur skönt som helst. Men så slutar det med att man bara hamnar framför serier, telefonen och klagar hål i huvudet på sambon. Nä, alla dagar kan inte vara perfekta.

Nä, nu ska jag nog ta och koka mig en kopp kaffe, då brukar jag överlag känna mig mer produktiv. Men det är ju faktiskt okej att ha oproduktiva dagar också. Lite senare kommer Connys mamma och syster hit på lite mat. Han fyllde ju år i onsdags så vi ska fira honom lite tillsammans vi fyra. Det blir min fredagskväll, kanske lite Idol också.

Ha det fint!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Jasmine,

Det är helt okej att ha dagar likt den du beskriver! Hoppas att du känner dig bättre under helgen.

Svar: Tack snälla för orden! Vad glad jag blir att du uppskattade mitt inlägg om bullet journaling. Jag håller med dig om andras reaktioner, men att metoden inte är så avancerad och inte behöver förutsätta ett kreativt sinnelag.

Tack för att du tog dig tid att återkomma med svar och tips på hur du använder washitejp i din bullet journal. 😊

Kram

rosanatt.blogg.se
linndossing
linndossing,
Helt okej att ha produktiva dagar, men det är sååå svårt att lära sig!!! Kram
nouw.com/linndossing
Enna,

Oproduktiva dagar är bland det skönaste 😊

sayyeastofashion.blogg.se