En tom känsla

Jahopp, och där blev bloggen tom ännu en dag, hehe. Jag tänker inte sticka under stolen med att jag helt enkelt inte hunnit och heller inte haft någon ork. Såhär nere och tom som jag känt mig de här senaste dagarna minns jag verkligen inte när jag kände mig senast. Men jag har hopp om att allt kommer att lösa sig, och idag ska jag faktiskt ta ett första aktivt steg mot en lösning, och beroende på hur det går kommer jag öppna upp mig lite om vad det hela handlar om. MEN, det är inget på liv och död, så ta det chill.

I alla fall, igår hade jag ett pass på Maxi 15-22. Jag var inte jättetaggad på att jobba ännu en kväll då mina dagar på dansskolan mån-ons bara är kvällar, men jag jobbade med min favoritkollega och kvällen gick fort ändå. Skönt att komma hemifrån och tänka på något annat.

Throwback till fantastiska Kina, skulle göra vad som helst för en resa tillbaka dit just nu.

Dagen idag är lite oklar. Först ska jag på ett möte, och i eftermiddag ska jag eventuellt fika med min syster. På kvällen sedan ska jag egentligen på ett dansevent i Linköping som varit planerat sen länge, men nu när veckan varit så den varit och jag inte vet vilken väg mötet kommer gå, vet jag inte om jag varken kommer att ha lust eller orka. Så vi får se lite, en hemmakväll hemma med sambon skulle ju verkligen inte heller sitta fel.

Hoppas ni får en bra fredag!

KRAM.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Skickar en stor stor kram till dig finaste du ❤️ Njut av helgen och ta hand om dig ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Skönt när tiden går fort och att man får jobba med sin favorit kollega!
nouw.com/beattriicee
Pauline,
vad jobbigt att du känt så 😟 trevlig helg kram
lillafrokenhurtig.blogg.se
Netti Starby,
Hemmakvällar är verkligen det bästa och se till att ha en mysig kväll! 😃 Kramis
starbys.se
Angelica,
Stor kram till dig!
angelicawahlin.se
Julia,
kram på dig! Hoppas att du är eller blir okej <3
ajlimuller.se