En solig start

Idag vaknade jag upp och kände mig trött. Riktigt sådär "jag vill inte gå upp"-trött. Jag kände hur kroppen verkligen skrek efter en ledig dag, jag var helt slut i både kropp och knopp. Men det var bara att kliva upp och ge sig iväg!

Varje fredags morgon har jag ju jympa med mina pensionärer på Hemgården här i stan, och denna fredag var inte annorlunda. Vädret var strålande och vi kunde vara utomhus även denna vecka. Jag hade planerat lite nya övningar som blev väl mottagna av dem, så himla roligt. Efteråt fikade vi tillsammans på cafét. Tänk vilket fantastiskt sätt egentligen jag får starta min fredag på! Rörelse, frisk luft, musik, härligt umgänge. Kan man be om en bättre start?

Efteråt släpade jag mig bort till dansskolan (som är den gula, låga byggnaden på bilden) och skulle dansa lite, men nej, kroppen sa emot totalt. Jag åkte hem istället där jag däckade en stund i sängen, haha. Men det är faktiskt okej! Jag har jobbat så mycket i veckan och varit igång hela tiden så jag förtjänar verkligen en lugn eftermiddag. Vi skulle ha repat, men två av tjejerna var sjuka så vi ställde in. Nu i efterhand känns det faktiskt ganska skönt.

Hungrig är jag också för någon lunch blev det inte, usch på mig, och jag är väldigt sugen på att promenera bort och handla lite så jag kan baka en paj min kollega tipsade vi om. Den skulle nog sitta fint till fredagsmyset!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Många kramar!

Gillar