En solig avslutning

Egentligen skulle jag ha bloggat i morse, men även då krånglade Nouw något otroligt med bilderna! Är det bara jag som upplevt detta? Usch, otroligt frustrerande är det i alla fall för det blir så stressigt att inte kunna blogga när man planerat att göra det.


Som rubriken lyder var det idag avslutning på danslägret!

Vi har haft fyra helt fantastiska dagar med mycket dans, sol, och ja, lite regn. Varje dag har de fem olika grupperna alltså fått testa på modernt, jazz, afrobeat, yoga och street. Sista dagen brukar avslutas med en föreställning för alla föräldrar, men p.g.a rådande omständigheter var det tyvärr inte möjligt. Därför fick vi ha en liten föreställning för varandra där vi filmade allt så att föräldrarna kan se. Det var så roligt att se vad de jobbat på under veckan med de andra lärarna, och jag blir alltid lika imponerad och stolt av vad de lyckas komma ihåg!

På grund av GDPR är bilderna på barnen suddade.

Jag har verkligen haft en rolig och lärorik vecka, och jag är väldigt taggad på att få undervisa i höst igen! Jag hoppas verkligen att det blir ett läger nästa sommar igen, och då med normala omständigheter.

Nu har jag precis duschat och bytt om för här bär det nu av med flyttlass till nya lägenheten! På söndag flyttar vi officiellt, hihi!

Hoppas att ni haft en bra dag!

Många kramar!

Gillar