En riktig vardagsdag

Godkväll fina ni!

Idag hade jag egentligen planerat ett inlägg om dansinspelningen igår, men då jag fortfarande väntar på några bilder från kvällen så får det komma senare i veckan! Men det gick i alla fall bra och resultatet kommer att bli sååå fantastiskt!

Idag började jag dagen med yoga, meditation, plugg, och promenad i solen! Efter lunch hade jag seminare i två timmar, och efter det tog jag en promenad runt strömmen med mina kära vän Maja. Perfekt corona-dejt nu när vädret är så fint!

Då jag ändå var i stan satte jag mig i ett hörn på ett café (det var väldigt lite folk!) och pluggade innan jag mötte upp min sambo som var tvungen att åka till campus idag, annars är ju hela hans utbildning på distans just nu.

Imorgon väntas plugg, plugg, och lite mer plugg! Lite träning tänkte jag få till på morgonen också, och gärna en promenad i solen. Promenader i solen är verkligen ett så bra sätt att få lite rast bland alla timmar framför datorn!

Ha en superfin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Enna,

Vilken mysig dag 😊

sayyeastofashion.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Om du bara visste hur pepp jag är på att få se den videon! Jag älskar att se när ni dansar, ni är så grymma! Roligt att du är så pass nöjd med den också fina du. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr