En riktig "fixar-måndag"

Hej på er!

Åh, vilken rejäl "fixar-måndag" jag haft idag! Eller "har" kanske, haha, jag är långt ifrån klar, men jag behövde verkligen sätta mig och ta en paus.

Idag är jag ledig, och det har varit så himla välbehövligt. Förra veckan var väldigt rörig och intensiv, vilket har märkts rejält. Ena halvan av veckan har jag haft svårt att sova p.g.a. all stress, och andra halvan har jag sovit som en klubbad säl och vaknat upp i världens töcke, haha. Så en ledig dag var efterlängtad!

Jag började dagen med jobb. "Ledig sa du ju?", ja, haha, ledig på så sätt att jag inte undervisar och inte jobbar på Maxi. Men alla filmer ska klippas till eleverna, och det gjorde jag klart under morgonen. Runt klockan tio for jag och sambon iväg för att handla en ny julstjärna! Vi flyttade ju i somras, och vår nya lägenhet har ett till fönster så en ny stjärna var nödvändigt. Först ville vi ha en ljusstake, men vi kunde absolut inte enas, haha. När jag tillslut insåg att jag fick ge mig så sprang vi på en julstjärna som vi blev sååå nöjda med! Jag köpte även med mig två nya, röda kuddar, hihi.

Väl hemma blev det jul-stök deluxe! Vi plockade upp alla julgrejer, gick ned med saker som skulle ned i källaren och upp på vinden, och gjort en ommöblering av lägenheten! Conny fick som sagt ett nytt skrivbord i födelsedagspresent. Någonstans behövde vi göra av hans gamla då det faktiskt är mitt gamla från när jag bodde hemma, OCH min mammas gamla från när hon var liten.

Jag har ju mitt "höga skrivbord" som ni vet, och jag älskar det, men jag kan ibland sakna platsen som ett vanligt skrivbord ger. Så mitt "höga skrivbord" har nu fått flytta in i matrummet (vårt kök är uppdelat i två delar), och det andra skrivbordet har fått den gamla platsen i vardagsrummet. Det låter rörigt, jag vet, men jag kommer visa bilder! Min tanke är att jag ska kunna ha skrivbordet i vardagsrummet som "min kreativa hörna", och skrivbordet i matrummet lite mer som "jobb". Vi får se helt enkelt, man får ju känna sig fram! Skrivbordet var ju också väldigt slitet och fult på ovansidan, men med lite ny färg blev det så mycket bättre! Så penseln har även varit framme idag, haha.

Mitt gamla skrivbord som numera bor i matrummet.

Så nu är alla ljusstakar och stjärnor uppe i fönstrena och det är ju så fint, hihi! Har även bytt lite kuddar och filtar, och jag får en sådan myskänsla. Ikväll sedan ska jag slänga upp lite mer julpynt, och om skrivbordet hinner torka ordentligt ska jag fixa det. Jag ska även fortsätta redigera filmerna till vår adventskalender! Åh, det kommer blir så bra, är så taggad på att visa er!

Ha en fortsatt fin måndag!

Många kramar!

Gillar