En onsdag med releasedatum

Godkväll på er!

Idag har jag verkligen inte hunnit blogga fören nu så det får bli ett lite senare inlägg. Idag jobbade jag 8-17 och det kändes i kroppen att gå upp 5.30 i morse när jag slutade klockan åtta igår kväll, haha. Men det gick! Som tur var kändes passet bra och snabbt!

Väl hemma tränade jag. Jag är 100% commited till min nya challenge jag gör, haha, så nu är jag inne på dag 10 av 14! Idag var första gången jag fick lyssna på kroppen och anpassa det lite, men jag är väldigt stolt att jag gjorde det ändå utifrån dagens förutsättningar. Att träna efter jobbet är verkligen inte min grej, det är mycket svårare att ta tag i det då tycker jag, i alla fall när man tränar hemma. Om jag skulle gå till gymmet åker jag ju direkt dit efter jobbet och då är det mycket lättare, men när man tränar hemma lockar ju soffan och lugnet lite mer, haha. Så jag är väldigt stolt att jag hållit igång detta trots jobb!

Och har ni sett vilka snyggingar, eller?! I början av juni spelade vi in vår dansvideo till Applause och på lördag släpps den, hihih! Snacka om att vi är taggade! Trailern ligger ute på vår Instagram @theaces_nrkpg, men jag ska försöka få upp den här också. TAGGA, HIHI!

Hoppas att ni haft en bra dag! Imorgon är min sista jobbdag denna vecka, och då ett kort pass 10-16, härligt!

Foto: Chriz Valdes.

Många kramar!

Gillar