En ny vecka

Hej på er!
Måndag idag, annandag påsk, och sista dagen på ledigheten! Har en ganska fullspäckad vecka framför mig så tänkte jag kunde dela med mig lite!

Måndag (idag):

Tvättdag! Eller i alla fall förmiddag, haha. Vi har kört några maskiner tvätt och mest tagit det lugnt. Senare idag ska jag träffa Jossan, och i eftermiddag blir det dans med The Aces.

Tisdag:

FÖRESTÄLLNING! Imorgon klockan 14 har jag min andra uppsättning av "Möten på Stiglötsgatan". Denna gång i Linköping bara några hundra meter från äldreboendet jag har samarbetat med, så pensionärerna som hela föreställningen är baserad på kommer och tittar! Ihh, spännande.

Onsdag:

Relativt vanlig dag, förutom att vi ska ha en dansworkshop för allmänheten! Det är ju Dansens Vecka i hela Östergötland denna vecka, så då sker det en hel del dansrelaterade saker runtom i länet!

Torsdag:

Min älskade pappa fyller år, så vi får se om det blir något i samband med det! Då ska vi även ha Mattox-lektion (en typ av jazzteknik) mitt på Stora Torget! Spännande, och vi får hoppas på fint väder, haha.

Fredag:

Då ska vi ha en improvisationsföreställning i en stor park, kommer bli kul! På kvällen sedan har min nybörjar-/fortsättningsgrupp i The Aces tillsammans med Julia en lite föreställning utomhus! Det ska bli så kul!

Lördag:

Danskarusellen! Finalen av tävlingen Danskarusellen går av stapeln, så jag och några till ska hjälpa till att få ihop allt. Och gissa vem som även ska vara domare? JAG! Blev så glad och ärad när de frågade mig. Min uppvisningsgrupp ska även uppträda så det blir superkul!

Söndag:

Avslutning med Star Dance! Oj, tänk att det redan gått tio gånger, så galet! Så då ska vi ha lite uppvisning för alla föräldrar och massor av kramkalas!

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Det är tvättdag här med, haha 😊
angelicawahlin.se
Sara,
Låter som en bra vecka <3
www.aamaziing.se
Ajli,
Tillbaka till verkligheten med andra ord 😃 Det låter som att du har ett väldigt stimulerande liv 😃
ajlimuller.se
Yasmine,
Vilken otroligt spännande vecka och stort lycka till imorgon när du har din föreställning och de från boendet kommer och tittar! 😃 Kramar
www.yasmissy.blogg.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilken vecka! 😊 Så mycket roligt,lycka till imorgon med föreställningen. Sov så sött<3
nouw.com/juliavnmelin
nwistrand
nwistrand,
Skojigt med en massa att göra 😃 Hoppas allt går bra!
nouw.com/nwistrand
Matildaberlin
Matildaberlin,
STOOORT lycka till med föreställningen hjärtat!! Och gu vilken underbar vecka du har framför dig! Se nu till att njuta utav den!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Matilda Berlin,
STOOORT lycka till med föreställningen hjärtat!! Och gu vilken underbar vecka du har framför dig! Se nu till att njuta utav den!! STOR KRAM <3
matildaberlin.se
lindajanssons - fashion,
Låter som du kommer få en härlig vecka med massa roligheter:)
lindajanssons.com
Emma Engström,
Åhh, massa lycka till idag vännen och glöm inte att ha det SÅ kul!! <3
nouw.com/emmaengstrom