En lördag i snön

Hej på er, och glad lördag till er alla!

Jag måste säga att jag haft en riktigt mysig lördag!

Jag började dagen med ett träningspass och sedan frukost framför ett avsnitt av en ny dokumentärserie jag börjar följa. Jag tänkte tipsa om den i ett annat inlägg, men usch, vilka rysningar den ger en! Runt klockan tio var både jag och Conny påklädda och pappa kom förbi och hjälpte oss med bilen. Tre gånger fick vi starta den med startkablar innan den ens kunde rulla några meter för egen maskin, hehe...

Väl igång höll vi tummar och tår för att den skulle hålla de få hundra metrarna ned till macken då bensinläget även det var kritiskt, haha, och det gjorde den! Men väl där nere fick vi starta med startkablar igen, haha. För att ladda upp batteriet tog körde vi ut till mamma och pappa med pappa bakom och andan i halsen för rädsla att den när som helst skulle stanna. Men vi klarade oss, wiho!

Nu kommer den få stå hos mamma och pappa någon vecka och värmas upp i garage, och pappa ska ladda upp batteriet rejält samt köra den några vändor till sitt jobb så den får åka en bit. Bästa pappa, han har alltid alla lösningar.

Det var nog tack vare era fina ord också som bilen fick styrka att starta igen, haha!

Åh, ser ni hur himla mycket snö det är? Ute hos mamma och pappa syns det verkligen på ett helt annat sätt än inne i stan! Kommer ihåg alla snögubbar som byggts på deras gräsmatta genom åren, haha. Vi var ju väldigt frusna efter ett bra tag ute i kylan, så det blev lite te och fika tillsammans. Mysigt!

Väl hemma igen har jag nu pluggat lite. Det har gått bra och jag känner mig i fas, vilket är så skönt, så imorgon ska jag bara jobba lite smått på några inlämningar. Nu har jag tagit helg och ska fixa lite med bloggen och min Bujo!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Hihi åh vad jag relaterar, det är något med pappor och deras lösningar alltså, älskar det!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Jasmine,

Vilken mysig fikastund!
Önskar dig en fortsatt fin lördagskväll.

Svar: Tack så mycket för din fina kommentar.

Kram

rosanatt.blogg.se
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Skönt att du får hjälp med bilen 🙂

nouw.com/borderlinegirl
petra,

så himla mysigt t med snön ,kram

mammansprinsessor.blogg.se
Johannna
Johannna,

Men åh, lät ju som en bra och mysig dag <3

nouw.com/johannna
Amanda (Swedish Passport),

Åh så skönt att du kunde få hjälp med bilen! 😊

swedishpassport.com
Hannativeskog
Hannativeskog,

Åh gud vad fiket såg gott ut😍

nouw.com/hannativeskog
hilmak
hilmak,

Hoppas du haft en bra helg!! 🥰

nouw.com/hilmak