En liten svacka

//Ursäkta, jag vill inte svära, men vad FAN? Återigen har torsdagens inlägg inte publicerats? Vad är det här? Usch, så frustrerad jag blir! Hade ju verkligen skrivit ett inlägg jag var nöjd med, och så publiceras det inte? HATAR verkligen när bloggen står tom utan mening. Usch så frustrerande.//

Hej på er, och hej FREDAG!

Åh, så skönt, och vet ni vad? Nu är det bara en vecka kvar till lov! Tackar Gud att min utbildning faktiskt har ordentliga lov, haha!

Idag då hade vi först projekt och entreprenörskap, sedan projekttid och sist jazz. Tyvärr hade jag en riktigt dålig lektion där inget gick bra, hjärnspökena kom fram och jag verkligen tvivlade på mig själv som dansare och om jag ens var värd en plats på utbildningen. Usch, en riktigt dålig svacka idag. Men men, bara att ta nya tag och kämpa vidare!

Ikväll i alla fall ska sambon ha en vän över här och de ska inviga bastun i huset. Så najs med lägenhet med bastu man kan boka! Då får jag lite tid för mig själv vilket blir perfekt då jag tänkte mysa ned mig och jobba med projektet, och kika lite på Talang.

Hoppas ni får en fin fredagkväll, kram!

Från idag i danssalen under projekttiden.

Gillar