En lista om oss

Fick tips igår om att jag kunde göra lite listor, så tänkte jag kunde passa på att dra in Conny i det hela, haha. ;) Så här kommer en liten lista om oss, hihi!

Vad heter ni? Vet inte om detta menas som våra namn eller vårt namn tillsammans...? Ni vet när man shippar två personer, haha? Jaja, jag heter Alice, han Conny, och vi har inget ship name tillsammans vad jag vet.

Hur träffades ni? Vi träffades utanför en nattklubb på mösspåtagningen inför studentveckan 2017.

Är ni förlovade? Nej.

Bor ni ihop? Yes!

Har ni barn? Nej.

Har båda körkort? I så fall, vem kör bäst? Ja, vi båda har körkort. Såklart jag kör bäst. ;)

Kommer du ihåg er första kyss? Ja, absolut, det var i hans säng när jag sov hos honom för andra gången.

Vem är äldst? Jag! Och han får höra det ofta. ;) Nejmen, det skiljer bara ett halvår, men rätt ska vara rätt, haha.

Vem fyller först på året? Jag, jag fyller i maj, han i november.

Vem är längst? Han, utan tvekan, haha! Han är någonstans på 180 cm och jag 158 cm.

Vem sjunger bäst? Jag tror det faktum att jag gått i musikklass förklarar det, hehe. Men han är inte helt tondöv!

Håller ni handen på stan? Det varierar såklart, men oftast ja.

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? Nja, vi kände varandra i tre månader innan det blev officiellt, men vi var ju inte en vän-relation som övergick till kärlek liksom.

Vad har ni gemensamt? Oj, vi har väldigt mycket gemensamt. Vi båda är väldigt ambitiösa och drivna i det vi gör, vi båda är tänkare och tänker mycket, vi är båda väldigt omtänksamma och måna om varandra och folk i vår omgivning, vibåda gillar att gå ut och gå, vi båda är väldigt öppna och lätta att prata med.

Blev du kär vid första ögonkastet? Nej, det blev jag inte, men jag kan ärligt säga att första gången vi sågs så kände jag absolut något speciellt och att han var någon jag fann väldigt tilltalande och ville lära känna mer.

Har ni någon speciell låt? Oj, hmm, inte vad jag kommer på just nu, men finns nog en del låtar jag förknippar med vårt förhållande.

Har ni stora framtidsplaner? Inget som vi planerat direkt så, utan vi hoppas mest att vi ska få vara tillsammans och bo någonstans där vi trivs. Samtidigt är vi noga med att inte låsa varandra i våra personliga framtidsdrömmar utan stötta varandra i det, t.ex att jag gärna vill åka till Kina under en längre tid och dansa och fortsätta med språket. Det är så viktigt tycker jag i ett förhållande att man inte ger upp på sina drömmar och planer man hade innan man blev ett par. Allt är fortfarande möjligt, man måste kanske bara göra det lite annorlunda.

Har ni gråtit i varandras armar? Absolut.

Har ni varit utomlands tillsammans? Nej, faktiskt inte!

Vilket är ert bästa minne? Oj, vad svårt! Hmm... Vår ett års-dag i Västervik förra året var ju himla mysig, och när vi flyttade ihop. Men vi har såklart många fina minnen tillsammans.

Vem lagar bäst mat? Tycker nog vi är ganska lika duktiga på det, dock är jag lite mer påhittig med mat.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Det beror helt på. Har han massor av plugg så blir det mycket av det för hans del, sedan kanske vi ser något på tv tillsammans. och äter middag tillsammans. Bara njuter av varandras sällskap mest, oavsett vad vi gör.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Absolut.

Blir du lätt svartsjuk? Nej, inte direkt.

Ringer eller sm:sar ni mest? SMS, men vi ringer ganska ofta också faktiskt.

KRAM!

Lista från nouw.com/blogglistor.

Gillar

Kommentarer