En lista för det nya året

Nu är vi ju några dagar in på det nya året, och jag tyckte det passade bra att köra på en liten lista om det! Listan är lånad härifrån.

En dålig vana jag kommer att bryta: Småätandet. Jag har SÅ lätt för att bryta av en bit choklad eller ta en näve chips om jag är hungrig istället för att ta en macka och bli ordentligt mätt. Det får det bli ändring på!

En ny färdighet som jag vill lära mig: Jag skulle vilja kunna göra riktigt snygg "brush lettering" som det kallas. Det är så vanligt inom Bujo-världen, men tyvärr inget jag behärskar så bra, haha.

En person jag strävar efter att bli: Jag vill bli ännu mer harmonisk och lugn, och trygg med tanken på att JAG klarar saker själv, att jag är tillräckligt stark.

En god handling jag skulle vilja göra: Jag skulle verkligen vilja åka och hälsa på min morfar oftare.

En plats jag skulle vilja besöka: ITALIEN, herregud, jag har ett sådant sug efter att åka tillbaka dit! Och Kina, always China.

En bok jag skulle vilja läsa: Jag har en drös med olika böcker hemma jag ännu inte tagit tag i att läsa, och ja, de handlar en hel del om asiatisk kultur och historia, både skönlitterära och faktaböcker. Så de skulle jag gärna plöja igenom, och Raoul Wallenbergs bok "Det står ett rum här och väntar på dig...".

Ett brev jag skulle vilja skriva: Jag skulle nog vilja skriva ett fint brev till en gammal vän jag inte har lika mycket kontakt med idag, och ett brev till mig själv för att kunna släppa taget om en viss situation.

En ny maträtt jag skulle vilja testa: Någon sådär på rak arm har jag nog inte, MEN jag har ju börjat följa "Portionen under tian" och fick hennes senaste bok i julklapp, så jag vill definitivt testa fler rätter därifrån!

Något jag vill bli bättre på: Jag vill alltid bli bättre på att vara snäll mot mig själv så det vill jag fortsätta med, och så vill jag förbättra min jazz-teknik och mitt floor work!

Något jag skulle vilja köpa: En kanin! Mitt val varje gång jag får en sådan fråga, haha. Världens absolut bästa djur, om du frågar mig.

Har ni haft en bra fredag idag då såhär långt? Har ni börjat jobba än efter ledigheten? Själv var jag på gymmet redan vid nio imorse, och sedan var jag och sambon och storhandlade. Vi var klara redan halv ett, så det var riktigt skönt att vara klar med alla måsten så tidigt! Jag börjar jobba lite smått nästa vecka då vi ska planera barnkurserna, men undervisningen drar inte igång fören vecka fyra, så än har jag lite ledigt!

Kram!

Gillar