En lill-gammal själ

En av sakerna som håller mig i schack under stressiga perioder som denna är ju helt klart musik! För mig är musik så himla mycket. Jag använder det både i avslappningssyfte, motivation och pepp, när jag dansar (obviously, haha), eller bara för att drömma mig bort.

Och ja, som vanligt är det en salig blandning av språk, stil och årtionden, haha. Jag har många gånger fått höra att jag nog har en väldigt lill-gammal själ, men är det egentligen något fel? Jag älskar kultur, historia, och riktigt gammal musik, och det är inget jag skäms för alls. Helt tvärtom tycker jag att sådana saker helt klart är värda att uppskatta, och det är väl kanske därför jag fungerar så bra med pensionärerna jag håller dans för, haha.

Så idag tänkte jag bara dela med mig av lite musik som går i mina hörlurar just nu, väldigt blandat som sagt, haha.

Musik just nu

Fastnade du lite extra för någon?

Även idag blir det en heldag med plugg! Jag började dagen med träning, vilket också är något som hjälper mig i stressiga perioder, och 9.30-11.30 har jag föreläsning. Jag ska få till lite plugg redan nu innan tänkte jag, och sedan fortsätter det så resten av dagen. Jag har en presentation om Shanghai på måndag tillsammans med en klasskamrat så vi ska också ses över Zoom och stämma av lite.

Imorgon ska jag äntligen ta mig till danssalen och repa! Om det är något jag ändå försöker (även om det är svårt) prioritera i tentaperioder är ändå mitt jobb med The Aces då jag mår väldigt bra av det, samt att vi har ett ansvar gentemot varandra att få till våra träningar eftersom vi vill fortsätta utvecklas tillsammans, och eftersom fredagar är vår fasta tid och då vill jag prioritera den så gott jag kan.

Dessutom har tyvärr både jympan med pensionärerna och min jazz på dansskolan blivit inställd i två veckor p.g.a. nya restriktioner här. Suck och stön. Lite tur i oturen då jag får fler timmar till plugget då, men samtidigt är det ju skönt att bara få ett avbrott och röra på sig. Därför ser jag lite extra framemot imorgon då jag inte varit ifrån böckerna på hela veckan.

Hoppas ni får en fin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Malin,

Tack för alla dessa tips 😃 Älskar att få uppleva ny musik!

maolions.blogg.se
carroat
carroat,

Nej vad tråkigt att det blivit inställt igen! Och så kul att du har så bred musiksmak! 🥰

nouw.com/carroat
celinelundqvists
celinelundqvists,

Gillar också musik från olika årtionden hihi!

nouw.com/celinelundqvists
Netti Starby,

Musik är verkligen bra för själen och kul att du delar med dig. Kramis <3

starbys.se
Linnéa,

Men åh, bra låtar, gillar verkligen Sam Smith 🌸

Hoppas du har en fin torsdagskväll ❤️

nouw.com/linnealiebig
by_anniess
by_anniess,

Så fina låtar du har med!<3 Nat king cole är ju verkligen en legend 😊

Så kul med dans imorgon! Hoppas du får en fin helg oxå<3

nouw.com/by_anniess