En höstig onsdag i bilder

Hej på er!

Idag vaknade jag upp med en fullspäckad dag, för att sedan hamna med en helt sysslolös dag, haha. Planen var egentligen att vi först skulle ha repat, men då några hade fått förhinder blev det inställt. På eftermiddagen sedan skulle jag ha fikat med Maja, men då hon fortfarande hade symtom från sin förkylning kändes det säkrast med att låta bli.

Så tidigt i morse stod jag helt plötsligt utan planer. Men inte blev den oplanerad för det! Lugn, ja, men oplanerad, nej. Jag hade även planerat att göra ett "Min dag i bilder"-inlägg just denna dag, så det gjorde jag, även om dagen i sig kanske inte blev så jättehändelserik.

Häng med!

Min onsdag i bilder

Jag började min morgon 7.30 med lite yoga! Detta är något som jag verkligen vill bli bättre på att införa i min morgon-och kvällsrutin, och just nu testar jag Yoga with Adriene på Youtube.

Efter det en dusch då det blev peeling och tvättande av håret, hela köret verkligen, så skönt! Jag föredrar helt klart att tvätta håret på morgonen för jag hatar verkligen att gå och lägga mig med fuktigt hår. Dels fryser jag som bara den, och så vaknar man upp med världens skevaste frisyr efteråt, haha.

Ovan ser ni min favoritskrubb för kroppen som ni kan hitta här, och bredvid den min fotkräm som jag använder efter varje dusch. Rekommenderar starkt! Jag hittade dessvärre inte fotkrämen online, men jag vet att den finns på Maxi. Jag länkade till CCS's hemsida där de har liknande produkter, eller så har den bara bytt förpackning.

I vanlig ordning blev det sedan en ansiktsmask, och denna kan ni hitta här. Jag älskar verkligen L'Oréals produkter!F Frukost åt jag också, och som många gånger fick det bli gröt med äpple, russin och kanel, samt en kopp te! Tillät mig även att se en stund på serien Pose som jag håller på med just nu.

Sedan tog jag lite kvalitétstid med vår "lilla" fågelunge, haha. Lilla Champis. Vi försöker hålla på med henne så mycket som möjligt om dagarna så hon inte slutar vara tam och så har vi öppet nästan hela tiden så hon kan gå ut som hon vill. Just den här morgonen ville hon gärna vara med och prata med mig, men inte alls komma ut till min axel, haha. Mamma och pappa, Chucky och Shakira, ville inte alls var med på bild och gömmer sig precis bakom så de inte syns, haha.

Lite senare efter lite sysslor hemma var det dags för mellanmål och lite jobb vid bloggen. Invigde mitt nya second hand-fynd, hihi, med en kopp kaffe. Conny hade bättre tur än mig idag att få mysa med Champis, haha!

Sedan tog vi bilen i regnet och gjorde lite ärenden!

Jag var på världens shopping-humör och var fast besluten att hitta nya träningstights och lite höstinredning! Vi kom hem med... Spicy Hot. Åh, detta var en riktigt dålig shoppingrunda, haha. Jag hatar den känslan när man är så taggad och känner sig produktiv och så bara nope, inget faller en i smaken. Men men, efter några timmar iväg unnade vi oss lite hämtmat i alla fall!

Och väl hemma igen blev det en kopp te och lite jobb och fix vid datorn! Det gick ju dock allt annat än smidigt då vårt internet vägrade att samarbeta, och det är därför inlägget inte kommer upp förens nu. Suck.

Så ja, här har ni en liten inblick i min onsdag!

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Härligt med yoga! Youtube är verkligen bästa hjälpen! 🙏🏼 Tråkigt att du inte hittade något fint! Ha en fin kväll! <3
nouw.com/hilmak
Heléna,
Alltid roligt att följa en dag i bilder 😃 Åh - Spicy Hot <3 <3 <3 Gillar verkligen att de har snyggat till restaurangen på Repslagaregatan - så mycket finare där nu! Hoppas du får en riktigt fin fortsättning på kvällen fina du! Många kramar till dig <3 <3 <3
optimistiskabloggen.blogg.se
santonia
santonia,
Men, vilken mysdag! ❤️
nouw.com/santonia