En fullspäckad fredag

Oj, vilken fullspäckad fredag som kickade igång helgen igår!

Äntligen fick jag röra mig fritt igen, haha, och hade på morgonen jympa med pensionärerna! Som tur var hade vi vädret med oss även denna vecka så att vi kunde vara ute, men temperaturerna börjar sjunka så snart får vi nog köra inomhus igen. Och självklart håller vi avstånd och följer restriktioner, jag är bara så glad att kunna göra vardagen lite lättare för dem! Efteråt bjöds det på fika i vanlig ordning! Det är så trevligt att kunna sitta med dem och prata om allt och ingenting.

Efteråt bar det upp till stan för lunch med mamma och syster! Syrran hade studiedag, och mamma var ledig, så då passade en lunch perfekt när jag hade lite "rast" mitt på dagen! För min del blev det en riktigt god sallad med kyckling, med lite asiatisk tvist.

Väl klara bar det av till danssalen för rep med The Aces! Kulturnatten har vi lagt bakom oss och blickar nu framåt mot höstens och vinterns händelser. Dels har vi invigningen av de Globala Veckorna i år igen, och så ska vi även ha ett eget litet "vinterprojekt". Igår började vi med två nya koreografier som jag knåpat ihop som går i hip-hopens anda, hihi! Så roligt, det var verkligen längesedan jag koreograferade street.

Och seeen var det upp till stan igen, haha, för att köpa födelsedagspresent till mamma. Då snubblade jag även över ett par jeans som jag bara inte kunde låta bli att köpa, hehe... Tre byxor rikare den här månaden, hoppsan... MEN, de var på rea, då är det väl okej? ;)

Sist men inte minns avslutades dagen med taco-kväll framför Idol tillsammans med Frida! Verkligen mysigt, och ett perfekt avslut på dagen.

Hoppas att ni haft en bra start på helgen!

Många kramar!

Gillar