En fika och ett firande

Hej på er, och glad söndag till er!

Som jag nämnde igår var jag på förmiddagen först och fikade med några kompisar, riktigt mysigt, speciellt då min goda vän Julia var hemma i Sverige i några dagar innan hon nu åker vidare till London och jobbar. Det gäller att passa på när hon väl är hemma! Supermysigt.

På eftermiddagen sedan vankades det 80 års-kalas för min farmor!

Det blev mat i mängder, och såklart tårta! Av mig fick hon ett fint halsband som hon blev jättenöjd över. Nästan hela tjocka släkten var där, och jag älskar verkligen att träffa min släkt. Jag är ju uppvuxen med alla så nära, så det är så mysigt att ses allihop!

Söndag idag då och jag och sambon tog en lååång sovmorgon! Fy sjutton vad jag var på dåligt humör igår kväll när jag skulle sova, haha. Jag var vrålhungrig och arg som ett bi (#hangrydeluxe) så det tog x antal timmar innan kroppen inte orkade med längre och lät mig sova. Så en sovmorgon var behövlig, hehe.

Tog sedan en skön promenad med Ebba, och väl hemma igen lagade jag en stor sats korvstroganoff och en stor lasagne till matlådor i veckan! Snart ska jag bege mig in till stan för rep inför nästa veckas gig! Och jag har fått en hel del frågor om giget för Melodifestivalen som jag ska försöka svara på så gott jag kan, men dessvärre är infon ganska begränsad så jag vet inte jättemycket själv, haha. Men ska skriva ihop ett inlägg om det jag vet!

KRAM, ha en fin söndag!

Gillar