En del ris och ros

Hej på er gänget!

Hur mår ni idag? Själv är det prima med mig, och det är jag tacksam för då gårdagen var något otroligt jobbig. Under onsdagen började jag känna mig svullen i halsen och hängig, och vips började det röda utropstecknet skrika i huvudet. På torsdagen mådde jag mycket bättre, men ringde ändå min chef och förklarade läget så jag fick stanna hemma. Och tur var väl det, för hela torsdagen var jag bara hängig och konstig i kroppen.

Hängig Alice = ingen energi = oproduktiv = ledsen och gnällig. Jag behöver ha en struktur och produktivitet i min vardag, och HATAR att inte själv kunna bestämma över min dag. Väljer jag att chilla i soffan hela dagen, absolut, då är jag tillfreds till det, men när kroppen tar beslutet åt mig, nope, då blir jag bara deppig, tråkig, och allmänt gnällig för att inte kunna göra det jag vill.

Som grädde på moset har jag också världens största beslut hängandes över mig, och jag har ingen aning om hur jag ska göra. Deadlinen tickar allt närmare och jag MÅSTE ha ett beslut till på tisdag. Många tårar har faktiskt fällts för jag är så förvirrad och villrådig. Usch, jag vet inte vart detta ska sluta, och när jag har sådana här beslut hängandes över mig blir jag bara stressad i allmänhet och det påverkar mitt humör något enormt.

Och till sist har jag fått någon biverkning av mina p-piller (tror jag i alla fall), så halva natten låg jag och vred mig i ett illamående blandat med magknip. Nej, igår var helt enkelt inte min dag.

Idag har i alla fall varit bättre. Jag har varit ledig, och fått massor gjort här hemma. Det har varit soligt, så jag och sambon har gått en promenad, och jag har lagat en del matlådor. Väldigt skönt att ha lite mat på schemat. Halsen är bättre, men tycker den känns av lite till och från. Trots det stora beslutet som ligger gnagandes i bakhuvudet har jag ändå haft en bra dag så här långt.

Jag tänker att vi avslutar det här inlägget i en positiv anda med tre positiva saker i mitt liv just nu!

Tre positiva:

1. Det har varit soligt idag.

2. Jag har städat badrummen (älskar att ha städat!)

3. Jag ska få träffa min familj imorgon.

WIHO! Hoppas ni får en bra kväll!

Många kramar!

Gillar