En dag med mycket känslor

Tidsinställt.

Åh, igår var en dag med mycket känslor...

Först började vi med en riktig lyx-frukost med den andra dansutbildningen där alla hade fått bidra med något. En riktig fest blev det! Efter det utvärderade vi hela året och de kurser vi haft. Sist hade vi vår allra sista danslektion, vilket var balett med lite musikalkoreografi i slutet. Jättekul, men verkligen så sorgligt. Vi sa även hejdå till en lärare, och då fällde jag några tårar. När vi sa hejdå till alla danssalar, lämnade in våra nycklar, och sa hejdå till ännu en lärare, började det verkligen sjunka in att det snart är slut.

En annan riktigt sorglig sak vi fick reda på också är att min utbildning inte kommer starta nästa år. Det var för få sökande. Usch, det känns jättekonstigt, speciellt eftersom de precis startade utbildningen när vi började, vi är ju första kullen. Känns i alla fall lite extra jobbigt att lämna då när man inte vet att det kommer finnas kvar, i alla fall inte nästa år. Men förhoppningsvis kan den starta snart igen!

Idag i alla fall är vi ute på själva skolan (vi är ju bara i danssalarna i stan annars) från morgon till kväll med lite olika aktiviteter! Mys.

IMORGON TAR JAG EXAMEN!
Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Vilken rolig och mysig frukost 😊 Det fanns mycket gott där 😊 Kram <3
CheerSarah.devote.se
Alice,
Vad tråkigt att den inte ska strata igen!
alicelindstrom.se
Yasmine,
Usch vad sorligt att det inte ska vara någon dansutbildning nästa år! Förstår precis de snurriga känslorna över att det snart är slut och man är ledsen samtidigt som det ska bli sååå skönt att sluta! Kram <3
yasmissy.blogg.se
Jag förstår att det känns vemodigt, men samtidigt är det inte bara en era som avslutas, utan en ny tar sin början också! 😊

tråkigt att utbildningen inte blir av! :/
www.henrikolsson.eu
Hilma
Hilma,
Stoooort lycka till imorgon vännen! 😃 <3
nouw.com/hilma
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh jag kan tänka mig att det var en hel del känslor inblandat, men så fint och roligt det verkade ha varit! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
nwistrand
nwistrand,
Å sorgligt.. vemodigt men de blir bra! 💕
nouw.com/nwistrand
Linnea,
Åh vilken frukost!
Http://linneakinis.blogg.se
happyM
happyM,
Åh kan verkligen förstå att det blir mycket känslor fina du ❤️
nouw.com/happym