En dag fylld med vänner

Sicken dag fylld av vänner jag hade igår!

Först startade jag dagen med en promenad med en vän jag inte sett på ett tag. Väldigt mysigt, och även skönt att komma ut och röra lite på sig!

Senare under eftermiddagen mötte jag upp en kompis och kollega. Han filmade min föreställning "Möten på Stiglötsgatan" (det finns en kategori här om ni vill veta mer om den) i april och var nu äntligen klar med redigeringen av filmerna! Så jag fick dem och vi tittade på min föreställning tillsammans (grät nästan en skvätt, så mycket feelings kom tillbaka, haha) och drack te och bara pratade. Väldigt härligt att prata med lika kreativa själar som en själv, man blir så inspirerad och peppad.

Och på kvällen sedan hade jag och Conny glöggmingel för våra närmsta vänner! Vi bjöd på glögg och tilltugg som jag bakat och så spelade vi paketspelet. Tilltugget ni ser är skumtomtefudge och snickerskaka! Väldigt lätt och gott julgodis som blev väldigt populärt, det finns inte en bit kvar här hemma, haha, så det tar jag som ett bra betyg. Här kan ni hitta receptet på fudgen, och här receptet på snickerskakan.

Idag då har jag jobbat en sväng på Maxi! Det var ett tag sedan nu, så det var roligt. Imorgon eftermiddag åker jag med familjen till mina kusiner och firar lite jul! Det ska bli himla mysigt, och faktiskt lite skönt att komma bort och ha lite "semester".

Kram på er, ha en fortsatt fin torsdag!

Gillar

Kommentarer

Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll! 😊
www.henrikolsson.eu
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad mysigt ni hade det 😊 ser så gott och fint ut! <3
nouw.com/emelieanderssoon
evelinarou
evelinarou,
Så mysigt vännen! 😍❤️
nouw.com/evelinarou
Så mysigt det ser ut och vilken härlig sak att göra med att få se något som man själv deltar i 😊. Sen glögg är ju bara så galet, gott. Inser att jag druckit alldeles för lite av det i år 😊
www.saramadeleine.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad fantastiskt!! Fler sånna dagar!! <3
nouw.com/matildaberlin
Josäfin,
åh vad mysigt & gott! 😃
jossanamigo.blogg.se