En bra fredag

Oj, vilken fredag jag haft!

Jag började dagen med ett danspass för pensionärer! Det är en ny del i min tjänst där jag under fredagar kommer att ha danspass och styrketräning för personer över 65! Jag älskar ju verkligen när jag får åka runt till äldreboenden och träffpunkter och ha sittgympa/sittande dans, så att få ha pensionärer som är pigga i benen och verkligen VILL dansa och röra på sig är ju underbart! Idag var mina första dag med dem, och jag fick så många fina ord efteråt om min insats, det värmer verkligen så mycket.

Efter det blev det några lata timmar inne i danssalen med min kollega då vi bara låg och lapade i oss solen som strålade in och gjorde danssalen underbart varm. Så härligt!

Sedan mötte jag upp sambon min för lite kvalitétstid tillsammans då vi åt lunch på Taco Bar. Verkligen mysigt, och sådant som behövs. Att man fortsätter att dejta varandra och har tid bara för varandra är verkligen så viktigt, speciellt när man kommit en bit in i förhållandet. Så blev en mysig lunch med honom idag.

Men dagen tar inte slut där!

Väl hemma ställde jag mig i köket och snodde ihop energibars och en sats bananbröd! Brödet är i ugnen nu, och jag är väldigt spänd på resultatet. Perfekt ju att slänga ihop när man har lite övermogna bananer!

Ikväll vankas drinkar med Frida, tjohej, och SEN tar jag helg! Jag måste säga att jag har en himla bra fredag.

KRAM!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad gott, och vad mysigt med lite date 😊 men hur mysigt att dansa med pensionärer! <3
nouw.com/emelieanderssoon
Julia,
maten från taco bar ser underbar ut! Jag har aldrig ätit där 😊)
ajlimuller.se