Effektiva timmar

Godkväll fina ni!

Har ni haft en bra dag? I morse vaknade jag upp otroligt slö och öm i kroppen. Det är viktigt att lyssna på kroppen, så jag hoppade med gott samvete över dagens träningspass. Som jag nämnde i början av veckan försöker jag strukturera upp min träning igen, och nog för att det är bra att ha disciplin och beslutsamhet, men det är också viktigt att lyssna på kroppen.

Men helt träningsfri blev inte min dag! Idag på förmiddagen träffades jag och tjejerna och repade lite. Dessvärre kom ju nyheten under veckan att vårt Corona-vänliga event som vi blivit bokade på inte blir av alls nu p.g.a. de nya restriktionerna. Så tråkigt. Men eftersom vi har ett projekt kring december som vi börjat med så repade vi en hel del på det! Det blev tre riktigt effektiva timmar, och nu är jag ännu tröttare i kroppen, haha.

Imorgon är jag ledig eftersom jympan med pensionärerna är inställd några veckor framöver. I vanlig ordning blir det rep med tjejerna igen framåt eftermiddagen, och kvällen har lite lösa planer.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Nouw verkar krånglar igen... denna gång med typsnitten. Suck.

Gillar

Kommentarer

Enna,

Skönt att du ändå haft en bra dag trots många inställda saker 😊

sayyeastofashion.blogg.se
petra,

Ja denna corona ställer till det för oss alla nu så ledsamt,kram

mammansprinsessor.blogg.se
Yasmine ,

Hoppas du får en härlig fredag! 😊 Kram

yasmissy.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Oj 3 timmar, grymt jobbat 😊 va roligt att ha lite att träna inför och planera 😊 <3

nouw.com/emelieanderssoon
Hilma
Hilma,

Hoppas att du får en riktigt bra helg fina du <3

nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Jag hade en helt fantastisk dag faktiskt, var iväg och gjorde escape room och lite sånt så det blev en lyckad dag. Hoppas du också hade en riktigt fin dag! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr