Dubbeljobb och besvikna tårtbitar

Hej på er!

Eller "god kväll" kanske passar bättre, haha. Den här veckan är ganska slitig då jag jobbar dubbelt, både på Maxi och Dansverkstan, haha, men bra med lite extra cash!

Idag då hade jag min första dag på Maxi för veckan, och där jobbar jag fram till fredag. Jobbade 10-16 idag, och innan det var jag på gymmet. Hurtigt! Efter jobbet fick jag en dejt med min älskade vän Frida, så himla härligt, så mycket glädje och energi.

Jag är inte den som äter särskilt mycket när jag fikar, jag tar oftast något att dricka istället, men nu hade vi bestämt oss för att prova en varsin tårtbit. Jag vet väl inte om någon av oss var överdrivet nöjda, jag var nog till och med lite besviken, haha, men men, helt okej ändå!

Imorgon jobbar jag 9-21.35, TJOHEJ! Först på Maxi, sedan några korta timmars rast, och sedan ända in i kaklet på dansskolan! Wish me luck, jag kommer sova riktigt gott imorgon kväll.

Hoppas ni haft en fin tisdag!

KRAM.

Gillar

Kommentarer

Fina var tårtorna iallafall, haha 😊)
goforfit.se
happyM
happyM,
Åh tråkigt när fikat inte är så gott som man tänker att det ska vara!! Men mysigt med en fikadejt i alla fall ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Julia,
Heja dig superwoman!! Men jag är själv döless på fika, skulle ALDRIG välja fika före dricka eller typ... mat. Eller vin.

sv: tack för att du påminde mig, ska absolut uppdatera om dansen, men hehehe, det slutade inte så bra 😉
ajlimuller.se
beattriicee
beattriicee,
Shit vilken kämpe som jobbar så mycket och hårt!! 😍
nouw.com/beattriicee
My,
Såg ju svingod ut men sämst att de inte smakade lika bra 😟(((( haha!!
mynordqvist.se