Dramatisk morgon och bokrea

Hej på er!

Vilken annorlunda morgon jag hade i morse! I vanlig ordning klev jag upp klockan 6.00 och startade med ett träningspass, men redan innan passet kände jag att jag var jättehungrig. Jag kände mig hungrig redan när jag gick och la mig igår, men jag var alldeles för trött för att fixa något.

Jag tränar alltid innan frukost och det brukar gå jättebra, men nu hade det gått lite fler timmar än vanligt utan mat och då kollapsade min kropp totalt. Jag tränade och började känna mig både yr och illamående, stapplade in i duschen efteråt, och efter det försökte jag äta frukost, men ni vet ju hur det är när man mår illa; man vill inte äta.

Jag åt litegrann, och somnade sedan i soffan där jag sov oroligt till och från, efter en timme vaknade jag upp och illamåendet var som bortblåst. Nu var jag ännu mer vrålhungrig, men utan illamåendet, och jag kunde äta ordentligt!

Så ja, detta var verkligen en läxa till mig själv att lyssna på min kropp! Jag vet ju om det egentligen, men var alldeles för envis med min träning för att hoppa över ett pass när jag kände mig vimmelkantig redan innan träningen, haha. Men imorgon tar jag nog en vilodag för att låta kroppen hämta sig ORDENTLIGT efter idag.

Lite senare var jag i alla fall uppe och påklädd för att åka och kika in bokrean! Tyvärr blev jag väldigt besviken på årets utbud, både på Maxi och Akademibokhandeln. Hittade inte alls något jag kände för. Men jag ska kika på Akademibokhandeln i stan också någon gång och se om utbudet kanske skiljer sig lite. Väldigt tråkigt, jag som var så taggad på lite nya böcker!

Vi köpte även med oss lite lunch och fika, hihi. Verkligen lite vardagslyx!

Trots att jag känt mig väldigt konstig i kroppen idag, vilket såklart inte är så konstigt, så har det ändå varit en väldigt bra dag! Solen har varit framme och jag har fått kvalitétstid med min sambo och svärmor, härligt va? Jag har försökt äta lite hela tiden idag för att återställa kroppen, och snart väntar middag.

Imorgon lutar de som sagt åt vilodag istället, för att låta kroppen vila ordentligt, och på kvällen lite (lugnt) dansrep för Ruvejdas projekt!

Hoppas ni haft en fin tisdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,

Det är verkligen viktigt att lyssna på kroppen och vilken mysig dag du har haft. Kramis <3

starbys.se
linndossing
linndossing,

Ibland är man väldigt dum mot sig själv, tur det gick ganska bra ändå <3 Mysigt med kvalitetstid med sambo och svärmor! Kram

nouw.com/linndossing
Pauline,

åh 😟 ja viktigt att lyssna på sin kropp, även om det är svårt ibland. jag har beställt bokrea och har hittat en hel del 😃

lillafrokenhurtig.blogg.se
Linnéa,

Älskar bokreor, min o pappas tradition när jag bodde hemma ⭐️. Fick fyndat 2 böcker till systerdottern, men får nog kolla efter mina önskemål på nätet ❤️

nouw.com/linnealiebig
Julia Svensson,

Åh vad fin du är!!

juliasvenssons.se
happyM
happyM,

Åh men så himla bra att illamåendet försvann när du fick sova, hatar verkligen den känslan av att må illa ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
carroat
carroat,

Ja du måste ta hand om dig själv! Så kul med bokrea, beställde online igår! ❤️

nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,

Så kul med bokrea men som du sa är jag också ganska besviken på utbudet, hittade inget speciellt! 😔 kram

nouw.com/beattriicee
johnssons
johnssons,

Kul med bokrea<3

nouw.com/johnssons
LouiseEdling
LouiseEdling,

Jag brukade också träna innan frukosten, men nu gör jag inte det längre <3 Viktigt att lyssna på kroppen när den säger ifrån

nouw.com/louiseedling