Drama-lördag

Oj, vilken dramatisk förmiddag vi haft här hemma!

När jag vaknade i morse fann jag inte Conny vid min sida utan en tom sänghalva. Han brukar aldrig vakna innan mig om han inte måste så detta var ovanligt. Några minuter senare var han tillbaka och kläckte ur sig att han hade jätteont i magen. Efter det kunde inte riktigt någon av oss somna om, och han låg och vred sig av smärta. Jag for upp och fixade värktablett och värmekudde, och en liten stund senare fick jag springa efter en hink. När inget mer än typ vatten kommit upp blev han sängliggandes och kunde äntligen somna om några timmar.

Jättekonstigt verkligen, och jag har nog aldrig sett honom ha så ont! Magsjuka kunde snabbt uteslutas då han aldrig mådde illa och det lilla han fick upp var bara vatten, så förmodligen åt han något tokigt igår kväll när vi hade vänner över. Nu mår han bra, men klart man blir orolig när han verkligen hade så himla ont.

När dramat lagt sig och jag kunde slappna av igen, haha, så tog jag tag i lite planering för mina dansklasser. Terminen börjar ju om en vecka (!) och på onsdag ska vi ha en prova på-kväll på några kurser! Så är ni i Norrköping på onsdag tycker jag ni ska komma förbi. ;)

Ikväll ska jag iväg på en liten AW med sommarjobbarna från min avdelning på Maxi! Det ska verkligen bli roligt, vi ska ut och käka och bara umgås. Riktigt taggad!

Har ni några planer idag?

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Enna,
Mysigt med planering 😊
sayyeastofashion.blogg.se
linndossing
linndossing,
Men gud vad obehagligt!! Skönt att han mådde bättre sen ❤️
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhh men stackaren 😟 Så himla tur att det blev bättre ❤️ Kram
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Usch matförgiftning är så vidrigt alltså, tycker typ det är värre än magsjuka då det gör så ont :/
nouw.com/celinelundqvists