Direkt från verkligheten

Hej på er!

Idag har jag haft en riktigt mysig och effektiv dag!
Började dagen med ett besök på UMO för att förnya mina p-piller, och kort efter mötte jag upp mamma. Då åkte vi och köpte julsaker, hihi! Då jag och sambon flyttade in i lägenheten EFTER jul, har vi inte en enda ljusstake eller dekoration. Så vi åkte iväg och införskaffade lite sådant smått och gått, det är ju advent redan på söndag, och så ska jag ta och åka hem någon dag och kolla igenom mina julsaker hemma.

Så hela eftermiddagen nu har varit myspys deluxe med att fixa alla ljusstakar och julsaker, hihi! Så himla kul. Jag skulle även leta efter mina adventsljus jag köpte på Ullared för inte alls längesedan, och de hade på något maaagiskt sätt hamnat längst in i städskåpet, så då blev det även en rejäl djupstädning och rensning av städskåpet! Inte alls planerat, men oj, så skönt!

Och då det är det enda jag faktiskt fotat idag får ni några riktiga "obloggiga" kaos-bilder från verkligheten på vårt kaosartade kök under hela processen. ;)

Ska absolut försöka få till bra bilder på att julgrejerna också! Måste säga att jag är väldigt nöjd, och fyndade faktiskt både glöggmuggar och en duk på second hand. Love it!

Hoppas att ni har en superfin torsdag, kram!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Älskar obloggiga kaosbilder! Får mitt eget kaos att kännas mer okej haha!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Åhhh vad mysigt att handla julsaker!! ❤️ Stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym