Direkt från verkligheten #2

Senast jag delade med mig av bilder som verkligen var direkt från verkligheten, som då var på vårt kök som verkligen var helt kaos då jag höll på att rensa och städa ut vårt städskåp, var det väldigt uppskattat. Så nu kommer jag bjuda på riktigt obloggiga och personliga bilder igen, haha!

Igår hade jag en supermysig kväll på dansskolan då vi hade julmys hela personalen. Det bjöds på egetbakat bröd, julskinka, ost, julgröt, och så fick vi alla en varsin superfin present av våra chefer. Det var en ljusstake med skumtomtar, verkligen så fin (och god, hehe)!

Idag så mötte jag upp Conny i stan när han kom från campus, och då gick vi till vår favorit-djuraffär. Jag köpte min första kanin där när jag var nio år, älskade Snuffe, och han levde till att jag var 19, alltså var det inte så många år sedan jag förlorade honom. Sedan jag köpte honom har jag och min familj varit den affären evigt trogna då de är så OTROLIGT trevliga där. Flera gånger när jag och Conny varit där och köpt saker till våra fåglar har jag fått gosa med kaninerna och vi har säkert varit där i nästan en timme och bara pratat och umgåtts med personalen. Det märks att de uppskattar oss lika mycket som vi uppskattar dem, och det är verkligen guld för mig att få gå dit och gosa med kaninerna när vi tyvärr inte kan ha en p.g.a Connys allergi. Så lång story short så var vi där idag och jag fick mysa med sötnosen här under!

Och på tal om djur så vet jag inte hur många som har koll på att vi har två fåglar! Nymfparakiter, rättare sagt. De har Conny haft sedan han var 13 år, så de följde såklart med när vi flyttade ihop. Verkligen supermysigt sällskap (när de inte gallskriker...) och då de är väldigt tama brukar vi ta ut dem så ofta vi kan, när de själva har lust såklart. Idag ville vår hona Shakira ut en sväng, och för första gången någonsin satte hon sig på min axel! Åh, så lycklig jag blev, haha, hon har knappt velat gå upp på min hand förut utan har nöjt sig med att sitta nära mig, men idag flaxade hon upp på axeln! Verkligen ett mysigt moment mellan oss två.

Och sedan har resten av dagen spenderats med att laga matlådor! Det fick bli en sats korvstroganoff, ugnspannkaka, och sedan en sats pannbiffar som jag ska steka upp imorgon! Älskar verkligen storkok och tycker det är så skönt och avslappnande att bara laga mat när man har tid.

Hoppas att ni har haft en superfin torsdag allihop!

KRAM!

Gillar

Kommentarer

Jasmine,
Ambitiöst av dig att laga storkok! Jag borde bli bättre på det.

Svar: Tack för orden till mitt inlägg om julgodis i glasburk. 😊

Kram
rosanatt.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så mysigt med jobbet 😍 och så mysigt med djur! ❤️
nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,
Wow vilken fin header!!! Så himla bra ju!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym