Det slutade positivt

Söndag idag, och i vanlig ordning kör vi en sammanfattning av veckan som gått!

Något jag gjort den här veckan som var planerat: Undervisa as usual, samt besökt museet en extra gång för genomgång av scenen.

Något jag gjort den här veckan som inte var planerat: Ha "Dans för äldre" på ett äldreboende, så mysigt, och vicka på några kvällskurser.

Ett tips från veckan: Försök INTE att göra ugnspannkaka i en kladdkaksform med löstagbara kanter... Det gjorde jag och när jag skulle sätta in den i ugnen var det smet över heeeela spisen. Inte kul! Verkligen dags att införskaffa sig en sådan form.

Veckans upptäckt: Att det finns så mycket fina glitter-kläder i butikerna nu! Love it.

Veckans aj: Jag har haft fortsatt ont i nacke-och axelpartiet, så ja.

Veckans magi: Helt klart bröllopet nu i helgen, så underbart! Ett lite extra magiskt ögonblick tyckte jag var när brudparet dansade sin första dans och alla andra par sedan fyllde på. Självklart drog jag upp Conny där i ett halvt om halvt gungande, och jag fick en såndär "Oj, vad jag älskar honom"-känsla. Då kom tårarna jag kämpat emot hela dagen.

Veckans låt: Heaven- Matt Bomer

Betyg på veckan: Den fantastiska helgen gjorde faktiskt att det blev fyra av fem! Början av veckan var riktigt tuff med både jobbiga besked, stress, tårar o.s.v, men oj, vad det ordnade upp sig!

Hoppas att ni alla haft en underbar vecka! KRAM.

Gillar