Det är mycket nu

Nej, vad oregelbunden uppdateringen blivit här på bloggen, eller i alla fall så känner jag så. Jag vet att bloggen såklart ska vara något roligt och inte stressande, men när jag verkligen i princip har uppdaterat varje dag sedan jag började blogga när jag var 13 år så känns det verkligen konstigt när man missar några dagar.

Jag har egentligen ingen bättre ursäkt än att det är så mycket med plugget. Jag är väldigt bra på att fördela min tid och planera, men ibland känner man ÄNDÅ inte att man hinner hur mycket man än planerar, och det är väl lite det som hänt nu. Detta är inte alls något intro till en bloggpaus, haha, utan jag kände mest bara att jag ville förklara.

Studier och jobb, och livet såklart, SKA ju vara en prioritering, men jag vill verkligen kunna ha tid för bloggen också. Jag tycker verkligen om att plugga nu, men det är verkligen mycket tuffare och tar så mycket mer tid än jag kommer ihåg från när jag senast pluggade heltid.

Så ja, nu när jag fick lite tid över ville jag bara kika in och förklara läget! Jag hoppas verkligen att jag snart känner att jag kan ha lite mer tid för bloggen och prioritera den mer.

Ha en superfin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

petra,

Men så roligt att du bloggat sedan du var 13 år ,kramar

mammansprinsessor.blogg.se
linndossing
linndossing,

Det är helt okej att ta en paus ibland och fokusera på pluggandet!! Lycka till och kämpa på ❤️

nouw.com/linndossing
LouiseEdling
LouiseEdling,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Förstår verkligen din känsla du får när du inte uppdaterar varje dag, så känner jag med men glöm inte att det är okej med lite pauser ibland med. Kan vara skönt att inte uppdatera typ en dag och så ibland! haha säger jag som får ångest av det men du förstår nog vart jag vill komma. Wow strongt gjort att ha uppdaterat så pass mycket så pass länge! Grym du är! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Sara
,

Jag hoppas inte frågan är dum.

Läser du kinesiska 40 h i veckan?aliceemericsson
aliceemericsson,
Det är ingen dum fråga alls! 😊 Jag läser 100%, alltså heltid, fördelat på tre olika kurser, liksom ett kurspaket. Den ena kursen förväntar sig 20 timmar självstudier i veckan, den andra 10 timmar, och den tredje också 10 timmar, så ja, sammanlagt 40 timmar i vecka "ska" man plugga! Sedan beror detta såklart lite på hur mycket man har varje vecka och hur svårt eller lätt något är, men eftersom jag verkligen vill utvecklas försöker jag hamna på 30-40 timmar i veckan! Så som ett heltidsjobb, haha! <3
nouw.com/aliceemericsson